Skip to main content

Sophos Platinum Partner Aragorn ICT Dienstverlening wint de ‘EMEA MSP Partner of the Year’ award. Tijdens de Sophos Partner Roadshow in Den Haag kreeg Aragorn de award overhandigd. Een bezegeling van de strategische samenwerking op het gebied van ICT-beveiligingsoplossingen. Vanuit die hoedanigheid zijn al veel gezamenlijke successen behaald. Een toelichting op deze samenwerking is op zijn plaats.

Forse groei in Managed Services

De beveiligingsoplossingen van Sophos sluiten heel goed aan bij het Managed Services dienstenportfolio van Aragorn. Hierdoor zijn wij in staat om klanten maximaal flexibel te ondersteunen en vereenvoudigen we de adoptie van nieuwe oplossingen en bijbehorende diensten. Dit maakt onze klanten wendbaarder in snel veranderende (markt)omstandigheden. ICT-beveiliging is hierbij onlosmakelijk verbonden met de ‘moderne werkplek’ die Aragorn vandaag de dag voor haar klanten faciliteert.

Geavanceerde bedreigingen vragen andere aanpak

Intelligente oplossingen zoals Sophos Managed Detection and Response en Cloud Optix combineren geavanceerde beveiligingsoplossingen met een groot team van security-specialisten. Gezamenlijk houden we (potentieel) verdachte activiteiten in de infrastructuur nauwlettend in de gaten. Denk bijvoorbeeld aan ogenschijnlijk ‘legitieme’ inlogpogingen die de aanloop kunnen zijn naar een cyberaanval. Deze constante focus van bescherming zorgt ervoor dat we klanten nog beter proactief kunnen faciliteren.

Nieuwe ontwikkelingen

Recentelijk zijn we gestart met ons IT Risk assessment programma. Dit geeft (naast technische beveiligingsmaatregelen) ook de beleidsmatige beveiligingsmaatregelen de aandacht die het verdient. Samen met een belangrijke strategische partner zullen we organisaties faciliteren bij het implementeren van de IT Security Roadmap voor een maximale ICT-beveiliging. De thema’s uit het Risk assessment programma zijn gebaseerd op industriestandaarden zoals ISO, NIST, CIS, CSIRT.

Dutch IT Channel was aanwezig en sprak met Hans Claeskens, Danielle Meulenberg en Scott Tyson van Sophos, en Niels de Waard van Aragorn.

Beveiligingsvraagstukken?

Neem contact op met onze specialisten!