Skip to main content

Advies en Beheer

Hulp nodig bij uw ICT-Beheer? Wij geven persoonlijk advies.

Backup en Recovery

Backup, Recovery, Uitwijk of Colocatie? Wij helpen graag.

Cloud Diensten

Private Cloud? Hybride Cloud? Wij helpen u wegwijs in het cloud-oerwoud.

Systeembeheer

Waar heeft uw organisatie behoefte aan als het gaat om systeembeheer?

Security Diensten

Bij Aragorn zorgen we er graag voor dat uw data optimaal beveiligd is.

Microsoft 365

Maak kennis met alle diensten uit het Microsoft 365 portfolio.

Daag ons uit

Wij helpen u graag

Aragorn is uw partner voor intelligente ICT-dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. In de breedste zin van het woord. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven vullen wij de volledige ICT-infrastructuur optimaal voor u in. Of het nu gaat om 25 of om 250 werkplekken; met Aragorn bent u namelijk verzekerd van de meest moderne technologische oplossingen op ICT-gebied.

Maak afspraak
Klanten over Aragorn

Naast de vervanging van onze ICT infrastructuur en de ondersteuning van Aragorn bij het beheer, ervaren wij Aragorn als een flexibele en professionele partner.

Maarten ReloeICT Manager - LenGo Automotive Group

Zij zijn technisch zeer kundig en als we bellen, worden we direct doorverwezen naar de juiste persoon. Aragorn voelt bijna als een afdeling van ons bedrijf.

Harrie PetersSystem Engineer, One of a Kind Technologies

De private cloud helpt ons kosten te beheersen

Marco MoorenAlgemeen Directeur - MAT Afbouw

Ontzorgen is bij Aragorn geen loos woord. Als ze je kunnen helpen, dan helpen ze je. Heel concreet, ook buiten de standaard werktijden om

Alexander HubbersSystem Manager - Bakker Magnetics

Op vrijdagavond sloten we onze oude serveromgeving af en op maandagochtend startten we zonder enig probleem op in de beveiligde cloud van Aragorn. Fantastisch gewoon! Ik heb nog nooit zo’n vlekkeloze go-live meegemaakt

Astrid de VreeController - Mercurius

Ook in het aftersales traject is de aandacht vanuit Aragorn richting Riverdale niet verzwakt

Ricardo van BommelICT Manager - Riverdale

De voorkeur gaat uit naar laagdrempelige bedrijven die snel kunnen meebewegen met onze organisatie en waar ICT-dienstverlening meer is dan een strakke SLA. We willen graag flexibiliteit. Aragorn past daar goed bij.

Hans ReijnenSenior medewerker Intergemeentelijk team informatievoorziening - Gemeente Gemert Bakel
1

Kunnen

Met de schat aan kennis en ervaring van onze professionals zijn wij als geen ander in staat om mee te bewegen met de veranderende vraag in de markt. Door in te spelen op deze ontwikkelingen focussen wij ons op ICT security, Online Backup, Private Cloud en On-Premise (in huis) dienstverlening.
2

Denken

Wij denken graag met u mee over de meest ideale totaaloplossing voor uw situatie. Aragorn onderscheidt zich door de omvangrijke kennis van hardware, software en netwerken. Niet generiek, maar specifiek. Daarin investeren we voortdurend. Zo halen onze professionals voor u het beste uit de mogelijke oplossingen. Wij kijken verder dan alleen de vraag en adviseren u graag over de meest moderne en innovatieve technologie.
3

Doen

Aragorn ontzorgt. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dan is het wel zo prettig dat u op ICT-gebied kunt rekenen op een betrouwbare partner. Wij nemen u graag alle zorgen over ICT uit handen. Wij zijn sterk in ICT-dienstverlening.
4

Begrijpen

Aragorn onderscheidt zich door de kennis en flexibiliteit waarmee wij onze intelligente oplossingen toepassen. Wij begrijpen wat u wilt en bedenken daarvoor de juiste, allesomvattende oplossing. Dat begint met een helder projectplan. Daarin zetten we voor u van A tot Z de stappen op een rij die nodig zijn om uw ICT-infrastructuur naar een hoger plan te tillen. Met een Service Level Agreement bent u bovendien verzekerd van een uitstekende nazorg. Daar tekent u toch voor?