Maak kennis met alle diensten uit het Microsoft 365 portfolio; Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility & Security.

Microsoft 365 gaat verder dan alleen het gebruik van Office-toepassingen. Veel verder.

Wat wij voor u kunnen doen?

Microsoft heeft tientallen oplossingen die onder de 365-vlag vallen. Wij helpen u om de juiste keuze te maken in het doolhof van Microsoft’s internetdiensten. Maar liever nog gaan we met u in gesprek over de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft 365. U leest er alles over op deze pagina.

Uw ICT-infrastructuur beter beveiligen?

Wij bieden oplossingen voor elk gebied waar ICT-beveiliging nodig is.
Laat u adviseren door onze accountmanagers.

Naar Security Diensten

Onze cloud én Microsoft 365?

Het beste van twee werelden. De perfecte balans tussen productiviteit en beveiliging.

Naar Cloud Diensten

Opzoek naar een ICT-dienstverlener?

Een nieuwe ICT-beheerder nodig? Behoefte aan een ‘second-opinion’? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Neem contact op

Een huis met zeven kamers

We vergelijken de bundels van Microsoft 365 met een huis dat beschikt over zeven kamers, waarvan u er maar één gebruikt. Van de Office applicaties was al bekend dat hiervan minder dan 5% wordt gebruikt. Dit is met de komst van de complete 365-bundels niet toegenomen. En dat is zonde. Wij helpen u graag zodat u optimaal kunt profiteren van de vele mogelijkheden binnen Microsoft 365.

Nieuwe applicaties

Met Microsoft 365 beschikt u over tal van nieuwe applicaties die het werk voor uw organisatie productiever, efficienter en gemakkelijk maken. Naast de bekende applicaties Word, Excel, PowerPoint en Outlook heeft u met Microsoft 365 ook de beschikking over Delve, Power Automate, Forms, Kaizala, MyAnalytics, OneDrive, OneNote, Planner. PowerApps, Stream, Sway, Teams, Yammer en SharePoint. Met name OneDrive, Teams, Yammer en SharePoint worden veel gebruikt om het delen van informatie en samenwerken binnen en buiten uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Opslag in Microsoft 365

Als u uw data in Microsoft 365 beschikbaar stelt dan wordt dit opgeslagen in OneDrive for Business. Dit is ook het geval met data van Teams en SharePoint. OneDrive for Business heeft tevens een persoonlijke opslagcapaciteit van 1TB (1000GB). SharePoint een gezamenlijke opslagcapaciteit van 1TB + 10GB per extra Microsoft 365 Business Premium licentie.

Backup voor Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mailberichten en bestanden hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur onderhouden, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische e-mailgegevens te hebben.

Doorgaans wordt aangenomen dat Microsoft verantwoordelijk is voor de beveiliging en de langdurige retentie van Office 365-data, terwijl die verantwoordelijkheid in werkelijkheid bij u ligt. Daar ligt het misverstand. De back-up en herstelmogelijkheden die Microsoft biedt verschillen vaak van wat u hiervan verwacht. Naast de standaard voorzorgsmaatregelen van Office 365 moet u mogelijk eens nagaan in hoeverre u controle over uw data en toegang heeft.

Microsoft Office 365 biedt geografische redundantie, wat vaak ten onrechte voor back-up wordt aangezien. Van een back-up is sprake wanneer er historische kopieën van data worden gemaakt en vervolgens op diverse locaties opgeslagen. Er is dan altijd een gemakkelijk toegankelijke kopie elders wanneer bijvoorbeeld data verloren gaat, per ongeluk worden verwijderd of door een kwaadwillige aanval beschadigd raakt. Geografische redundantie biedt daarentegen bescherming bij locatieproblemen of hardware-storingen. Bij een of andere crash van de infrastructuur of bij een storing blijven uw gebruikers ‘Always-On’ en merken ze niet eens dat er problemen zijn.

Een backup voor E-mail, SharePoint, OneDrive en Teams

Wij bieden een oplossing die uw Office 365 data wel kan backuppen. Veilig, in onze eigen datacenters en binnen Nederland. Met deze dienst kunt u E-mail-, SharePoint-, OneDrive-, en Teamsdata veilig opslaan.

Enterprise Mobility en Security

Microsoft 365 bevat Enterprise Mobility & Security functionaliteiten met onder andere Azure Information Protection Plan, Microsoft Intune en Azure Active Directory Premium met Multi-Factor Authentication (MFA), Conditional Access en de mogelijkheid voor een Self Service Password Reset (SSPR).

Teveel mogelijkheden?

Wij staan voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes

Sophos MTRNieuws
6 april 2021

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s De kans is groot dat uw ICT-systemen zoals servers en werkplekken beveiligd zijn met geavanceerde software tegen virussen en ransomware. U heeft waarschijnlijk ook…
MS Exchange VulnerabilityNieuws
9 maart 2021

Kwetsbaarheden in Exchange Server actief misbruikt

Microsoft heeft op 2 maart (los van de reguliere patches), een beveiligingsupdate uitgebracht om een kwetsbaarheid in verschillende Exchange versies te dichten. Deze kwetsbaarheid heeft betrekking op: Microsoft Exchange Server…
ISO27001Nieuws
7 december 2020

Aragorn is ISO 27001 gecertificeerd

Aragorn behaalt ISO 27001 certificering Aragorn BV, ICT dienstverlener in Eindhoven en leverancier van ICT-infrastructuren aan het MKB heeft de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging behaald. De firma Protify heeft Aragorn…
Bad-NeighborNieuws
20 oktober 2020

Update uw Windows 10 en Server 2019 besturingssystemen

Beveiligingslek ‘Bad Neighbor’ moet zo snel als mogelijk gepatched. Dit zeggen onder andere Het Nationaal Cyber Security Centrum en het Cybercommando van de Amerikaanse overheid. De inschaling van de kwetsbaarheid…