Maak kennis met alle diensten uit het Microsoft 365 portfolio; Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility & Security.

Microsoft 365 gaat verder dan alleen het gebruik van Office-toepassingen. Veel verder.

Wat wij voor u kunnen doen?

Microsoft heeft tientallen oplossingen die onder de 365-vlag vallen. Wij helpen u om de juiste keuze te maken in het doolhof van Microsoft’s internetdiensten. Maar liever nog gaan we met u in gesprek over de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft 365. U leest er alles over op deze pagina.

Uw ICT-infrastructuur beter beveiligen?

Wij bieden oplossingen voor elk gebied waar ICT-beveiliging nodig is.
Laat u adviseren door onze accountmanagers.

Naar Security Diensten

Onze cloud én Microsoft 365?

Het beste van twee werelden. De perfecte balans tussen productiviteit en beveiliging.

Naar Cloud Diensten

Opzoek naar een ICT-dienstverlener?

Een nieuwe ICT-beheerder nodig? Behoefte aan een ‘second-opinion’? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Neem contact op

Een huis met zeven kamers

We vergelijken de bundels van Microsoft 365 met een huis dat beschikt over zeven kamers, waarvan u er maar één gebruikt. Van de Office applicaties was al bekend dat hiervan minder dan 5% wordt gebruikt. Dit is met de komst van de complete 365-bundels niet toegenomen. En dat is zonde. Wij helpen u graag zodat u optimaal kunt profiteren van de vele mogelijkheden binnen Microsoft 365.

Nieuwe applicaties

Met Microsoft 365 beschikt u over tal van nieuwe applicaties die het werk voor uw organisatie productiever, efficienter en gemakkelijk maken. Naast de bekende applicaties Word, Excel, PowerPoint en Outlook heeft u met Microsoft 365 ook de beschikking over Delve, Power Automate, Forms, Kaizala, MyAnalytics, OneDrive, OneNote, Planner. PowerApps, Stream, Sway, Teams, Yammer en SharePoint. Met name OneDrive, Teams, Yammer en SharePoint worden veel gebruikt om het delen van informatie en samenwerken binnen en buiten uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Opslag in Microsoft 365

Als u uw data in Microsoft 365 beschikbaar stelt dan wordt dit opgeslagen in OneDrive for Business. Dit is ook het geval met data van Teams en SharePoint. OneDrive for Business heeft tevens een persoonlijke opslagcapaciteit van 1TB (1000GB). SharePoint een gezamenlijke opslagcapaciteit van 1TB + 10GB per extra Microsoft 365 Business Premium licentie.

Backup voor Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mailberichten en bestanden hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur onderhouden, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische e-mailgegevens te hebben.

Doorgaans wordt aangenomen dat Microsoft verantwoordelijk is voor de beveiliging en de langdurige retentie van Office 365-data, terwijl die verantwoordelijkheid in werkelijkheid bij u ligt. Daar ligt het misverstand. De back-up en herstelmogelijkheden die Microsoft biedt verschillen vaak van wat u hiervan verwacht. Naast de standaard voorzorgsmaatregelen van Office 365 moet u mogelijk eens nagaan in hoeverre u controle over uw data en toegang heeft.

Microsoft Office 365 biedt geografische redundantie, wat vaak ten onrechte voor back-up wordt aangezien. Van een back-up is sprake wanneer er historische kopieën van data worden gemaakt en vervolgens op diverse locaties opgeslagen. Er is dan altijd een gemakkelijk toegankelijke kopie elders wanneer bijvoorbeeld data verloren gaat, per ongeluk worden verwijderd of door een kwaadwillige aanval beschadigd raakt. Geografische redundantie biedt daarentegen bescherming bij locatieproblemen of hardware-storingen. Bij een of andere crash van de infrastructuur of bij een storing blijven uw gebruikers ‘Always-On’ en merken ze niet eens dat er problemen zijn.

Een backup voor E-mail, SharePoint, OneDrive en Teams

Wij bieden een oplossing die uw Office 365 data wel kan backuppen. Veilig, in onze eigen datacenters en binnen Nederland. Met deze dienst kunt u E-mail-, SharePoint-, OneDrive-, en Teamsdata veilig opslaan.

Enterprise Mobility en Security

Microsoft 365 bevat Enterprise Mobility & Security functionaliteiten met onder andere Azure Information Protection Plan, Microsoft Intune en Azure Active Directory Premium met Multi-Factor Authentication (MFA), Conditional Access en de mogelijkheid voor een Self Service Password Reset (SSPR).

Teveel mogelijkheden?

Wij staan voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes

Security Operations CenterNieuws
7 september 2021

Aragorn biedt klanten 24/7 beveiliging met Managed Threat Response van Sophos

Partner Case Study Aragorn & Sophos Van veel verschillende oplossingen naar specialisatie Vroeger had Aragorn veel verschillende merken in zijn assortiment. Als een klant iets anders wilde, dan werd dat…
Office 365 versus Microsoft 365Nieuws
1 september 2021

Prijsverhogingen Microsoft 365 en Office 365 diensten

Prijsverhogingen Microsoft 365 en Office 365 diensten Op 19 augustus 2021 kondigde Microsoft een prijsverhoging aan van verschillende Microsoft 365 en Office 365 diensten. De clouddiensten worden in maart 2022…
PrintNightmareNieuws
8 juli 2021

Systemen kwetsbaar door Print Spooler Lek

Systemen kwetsbaar door Print Spooler Lek Microsoft heeft een kritiek lek ontdekt in de Print Spooler Service van Windows. Door deze kwetsbaarheid kunnen Windows-systemen volledig worden overgenomen. Daarna is het…
Kaseya RansomwareNieuws
5 juli 2021

Wereldwijde ransomwareaanval gaande. Minimaal 1000 bedrijven slachtoffer

Wereldwijde ransomwareaanval gaande. Minimaal 1000 bedrijven slachtoffer Mogelijk is het u niet ontgaan dat het bedrijf Kaseya kampt met een enorme cyberaanval. Deze aanval heeft een grote impact doordat veel…