Skip to main content

Aragorn Industriële IT is ontwikkelaar en fabrikant van semi-industriële en industriële oplossingen op het gebied van zowel software als hardware. We zijn gespecialiseerd in maatwerk: alles wat wij doen, gebeurt op basis van uw specifieke klantvraag. Om uw vraagstuk te kunnen realiseren, putten wij uit een grote hoeveelheid technische kennis en kennis van de markt waarin wij ons bewegen.

Innovatie en ontwikkeling

Als het gaat om innovatie en ontwikkeling, loopt Aragorn voorop. Onze technische kennis reikt ver en we gaan alleen voor de hoogste kwaliteit. Samen met onze klanten en partners in het vakgebied ontwikkelen we oplossingen volledig op maat (co-development), die we door middel van (custom-)testprocedures valideren. Ook de productie en certificering zijn bij Aragorn in goede handen.

Breed inzetbaar

In samenwerking met ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde fabrikanten werken we voor uiteenlopende marktsegmenten en disciplines
Neem contact op

Cleanroom

In ons hoofdkantoor in Eindhoven beschikken wij over een cleanroom ISO 14644-1 klasse 6 en 7 (ASML Grade 4). Daarmee kunnen wij producten die strenge luchtcondities vereisen zelf ontwikkelen en assembleren. Wij bieden u hiermee een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van industriële IT.

Low level software development

De specialisten van Aragorn beheersen de kunst van het programmeren op het allerhoogste niveau. Ze kunnen indien gewenst direct ‘machine code’ ofwel ‘low level assembler’ programmeren. Reverse engineering, drivermodificatie, BIOS-modificatie of UEFI-modificatie, onze specialisten kunnen het voor u realiseren.
Wat doen wij?

Wij zetten onze kennis en technologie in om industriële computers, servers, bladeservers, mini-pc’s, panel-pc’s, modules en componenten te kunnen bieden binnen de volgende toepassingsgebieden:

1

Industriële computers

Iedere computer die een industrieel proces moet kunnen aansturen of ondersteunen, kunnen wij voor u ontwikkelen, op zowel software- als hardware-gebied. Samen met u brengen we uw doelstellingen in kaart, waarna we prototypen ontwikkelen, onze oplossingen testen en valideren, produceren, de juiste documentatie verzorgen en een perfecte nazorg leveren.
2

Embedded oplossingen

Met onze uitgebreide kennis en know-how realiseren we Windows Embedded of Linux Embedded oplossingen voor onze klanten. Hierbij zorgen we altijd voor een product dat tot in de kleinste details voldoet aan uw specifieke eisen. Concrete voorbeelden hiervan zijn onder andere oplossingen op het gebied van narrowcasting, multitouch solutions, aansturing van scanners, CCTV-toepassingen, complexe industriële processen en elektronenmicroscopen.
3

Maatwerk PC's

Heeft u een desktop of laptop volledig op maat nodig? Of het nu om relatief kleine getallen gaat of om grotere series, Aragorn realiseert het graag voor u. Hierbij zijn niet de bestaande technologieën, maar uw vraagstuk en doelstellingen leidend.
4

Productcertificering

Indien gewenst ontzorgen wij u volledig bij het verkrijgen van de juiste productcertificeringen voor de ondersteuning van uw import en export. Van CE-certificering tot UL-certificaat voor export naar de Verenigde Staten en Canada of een CCC-certificering voor export naar China, wij zorgen er graag voor. Samen met onze partners op dit gebied, nemen wij u alle zorgen uit handen.
Onze werkwijze

Aragorn begeleidt de gehele lifecycle van uw software of hardware.

Van ontwikkeling, prototypen en validatie, tot produceren, certificering, ingebruikname, nazorg en documentatie. We monitoren onze producten en diensten middels critical change management en anticiperen direct op veranderingen in de situatie. Onze doelstelling daarbij is altijd om de levensduur van een gevalideerde configuratie zo lang mogelijk te maken.

30

Jaar ervaring

275

Projecten

8000

Leveringen