Aragorn is uw partner voor Industriële IT vraagstukken

Wat wij bieden

Aragorn Industriële IT is ontwikkelaar en fabrikant van semi-industriële en industriële oplossingen op het gebied van zowel software als hardware. We zijn gespecialiseerd in maatwerk: alles wat wij doen, gebeurt op basis van uw specifieke klantvraag. Om uw vraagstuk te kunnen realiseren, putten wij uit een grote hoeveelheid technische kennis en kennis van de markt waarin wij ons bewegen. Als één van de weinige partijen kunnen we programmeren op het hoogste niveau. We zijn sterk in lifecycle management en critical chain management.

Wij zetten onze kennis en technologie in om industriële computers, servers, bladeservers, mini-pc’s, panel-pc’s, modules en componenten te kunnen bieden binnen de volgende toepassingsgebieden.

Industriële computers

Iedere computer die een industrieel proces moet kunnen aansturen of ondersteunen, kunnen wij voor u ontwikkelen, op zowel software- als hardware-gebied. Samen met u brengen we uw doelstellingen in kaart, waarna we prototypen ontwikkelen, onze oplossingen testen en valideren, produceren, de juiste documentatie verzorgen en een perfecte nazorg leveren.

Maatwerk-pc’s

Heeft u een desktop of laptop volledig op maat nodig? Of het nu om relatief kleine getallen gaat of om grotere series, Aragorn realiseert het graag voor u. Hierbij zijn niet de bestaande technologieën, maar uw vraagstuk en doelstellingen leidend.

Embedded oplossingen

Met onze uitgebreide kennis en know-how realiseren we Windows Embedded of Linux Embedded oplossingen voor onze klanten. Hierbij zorgen we altijd voor een product dat tot in de kleinste details voldoet aan uw specifieke eisen. Concrete voorbeelden hiervan zijn onder andere oplossingen op het gebied van narrowcasting, multitouch solutions, aansturing van scanners, CCTV-toepassingen, complexe industriële processen en elektronenmicroscopen.

Productcertificering

Indien gewenst ontzorgen wij u volledig bij het verkrijgen van de juiste productcertificeringen voor de ondersteuning van uw import en export. Van CE-certificering tot UL-certificaat voor export naar de Verenigde Staten en Canada of een CCC-certificering voor export naar China, wij zorgen er graag voor. Samen met onze partners op dit gebied, nemen wij u alle zorgen uit handen.

Werkwijze

Aragorn levert altijd maatwerk. Uw doelstellingen en specifieke vraagstuk staan dan ook centraal.

Lifecycle Management

Aragorn begeleidt de gehele lifecycle van uw software of hardware. Van ontwikkeling, prototypen en validatie, tot produceren, certificering, ingebruikname, nazorg en documentatie. We zijn goed in critical chain management: we monitoren onze oplossingen en anticiperen direct op veranderingen in de situatie. Onze doelstelling daarbij is altijd om de levensduur van een gevalideerde configuratie zo lang mogelijk te maken.

Innovatie & ontwikkeling

Als het gaat om innovatie en ontwikkeling, loopt Aragorn voorop. Onze technische kennis reikt ver, en we gaan alleen voor de hoogste kwaliteit. Samen met onze klanten of partners in het vakgebied ontwikkelen we oplossingen volledig op maat (co-development), die we door middel van (custom-)testprocedures valideren. Ook de productie en certificering zijn bij Aragorn in goede handen.

Breed inzetbaar

Aragorn heeft toegang tot een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde fabrikanten. Zo kunnen we voor uiteenlopende marktsegmenten en disciplines systemen leveren die optimale bedrijfszekerheid koppelen aan continuïteit.

Eigen cleanroom

In ons hoofdkantoor in Eindhoven beschikken wij over een eigen cleanroom ISO 14644-1 klasse 6 en 7 (ASML Grade 4). Daarmee kunnen wij ook producten die strenge luchtcondities vereisen, zelf ontwikkelen en assembleren. Wij bieden u hiermee een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van industriële IT.

Low level software development

De specialisten van Aragorn beheersen de kunst van het programmeren op het allerhoogste niveau. Ze kunnen indien gewenst direct ‘machine code’ ofwel ‘low level assembler’ programmeren. Reverse engineering, drivermodificatie, BIOS-modificatie of UEFI-modificatie, onze specialisten kunnen het voor u realiseren.

Waarom Aragorn Industriële IT?

• Enorme technische kennis aanwezig
• Levering van de hoogste kwaliteit
• Programmeren tot op het hoogste niveau (low level software development): driver-modificatie, BIOS-modificatie en UEFI
• Aanwezigheid van een cleanroom klasse 6 en 7, ASML Grade 4, ISO 14644-1
• Overtreft uw verwachtingen: aanvullende en verbeterde oplossingen waar mogelijk
• Stable Image Platform (software, firmware en BIOS)