Skip to main content

Twijfelt u over de betrouwbaarheid en kwaliteit van uw IT-omgeving?

Aragorn is u graag van dienst met een grondige inventarisatie en analyse van uw IT-infrastructuur, en een concreet advies over hoe u deze kunt optimaliseren.

Wat wij voor u kunnen doen?

Bij Aragorn gaan we gedegen en goed doordacht te werk. Daarom begint ons werk met een ‘nulmeting’. Hierbij houden we uw IT-infrastructuur zorgvuldig tegen het licht.

Uw ICT-infrastructuur beter beveiligen?

Wij bieden oplossingen voor elk gebied waar ICT-beveiliging nodig is.
Laat u adviseren door onze accountmanagers.

Naar Security Diensten

Kennismaken met Microsoft 365?

Vereenvoudig ICT. Maak gebruik van de nieuwste Office Apps, scherp uw beveiliging aan en werk samen. Altijd en overal.

Meer over Microsoft 365

Opzoek naar een ICT-dienstverlener?

Een nieuwe ICT-beheerder nodig? Behoefte aan een ‘second-opinion’? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Neem contact op

Nulmeting

Hoe is uw IT-omgeving opgebouwd en hoe wordt deze onderhouden? Hoe zit het met zaken als beveiliging, (internet)verbindingen, licentiestructuren, back-up en systeembeheer? We brengen zwakke plekken in kaart en zetten verbeterpunten op een rij. Op basis van de nulmeting adviseren we u over vervolgstappen om uw IT-omgeving te updaten en te verbeteren.

Uw bedrijfsprocessen centraal

Bij onze adviezen staan niet onze diensten, maar uw bedrijfsprocessen centraal. Uw IT-infrastructuur is er immers om deze processen zo goed mogelijk te ondersteunen. Wanneer uw IT-omgeving verouderd, onbetrouwbaar of onveilig is of niet optimaal is ingericht, kan dit op zeker moment grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Samen met u bekijken we hoe uw essentiële bedrijfsprocessen ondersteund worden en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen (blijven) doen.

WiFi meting

Het doorlichten van de wifi-verbindingen binnen uw bedrijfspand vergt een specifieke expertise en apparatuur. Aragorn beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om de kwaliteit van uw draadloze verbindingen nauwkeurig voor u in kaart te brengen. Op basis van uw bouwtekening of vluchtplan geven we concreet weer waar uw wifi-netwerk een goede dekking geeft en waar storingen (interferenties) voorkomen. Alle meetresultaten zetten we voor u op een rij, zodat u precies weet waar u welke actie kunt ondernemen. Bovendien is daarmee ons werk nog niet voltooid: na de vervolgstappen die wij ondernemen om het bereik van uw wifi te verbeteren, meten we opnieuw of de wifi nu functioneert zoals deze zou moeten functioneren.

Optimaal gebruik maken van uw IT-omgeving

Bij Aragorn vertellen we u niet alleen hoe uw IT-infrastructuur beter ingericht kan worden, we geven u ook advies over de manier waarop u optimaal gebruik kunt maken van uw huidige IT-omgeving. We geven u tips en tricks over hoe u deze zo efficiënt mogelijk in kunt zetten en de manier waarop u er zo lang mogelijk én zo goed mogelijk gebruik van kunt maken. Zodat uw IT-omgeving weer helemaal klaar is voor de toekomst.

ICT-omgeving laten inventariseren?

Onze ICT-specialisten staan voor u klaar

securityquickscan.nuNieuws
5 februari 2024

Aragorn en Protify intensiveren samenwerking voor maximale ICT-beveiliging

Protify, expert in het leveren van ondersteuning op het gebied van o.a. informatiebeveiliging en Business Continuity Management en Aragorn, specialist in ICT-infrastructuren en technische beveiligingsoplossingen, intensiveren de samenwerking om bedrijven…
Nieuws
20 oktober 2023

Gebruikt u nog steeds VPN? Er is een veiliger alternatief!

In de wereld van cybersecurity is het essentieel om uw gegevens te beschermen. Traditioneel vertrouwen organisaties op VPN (Virtual Private Network). Technologische ontwikkelingen hebben gezorgd voor een geavanceerd alternatief dat…
Sophos EMEA MSP Partner of the YearNieuws
6 juli 2023

Sophos Partner Award opnieuw bezegeling van samenwerking

Sophos Platinum Partner Aragorn ICT Dienstverlening wint de ‘EMEA MSP Partner of the Year’ award. Tijdens de Sophos Partner Roadshow in Den Haag kreeg Aragorn de award overhandigd. Een bezegeling…
Nieuws
24 februari 2023

Microsoft stopt ondersteuning van Server 2012

Per 10 oktober 2023 zal Microsoft de ondersteuning voor Server 2012(R2) beëindigen. Vanaf deze datum zijn er geen beveiligingsupdates, patches of technische ondersteuning meer beschikbaar. Risico’s van niet-ondersteunde besturingssystemen Als…