Twijfelt u over de betrouwbaarheid en kwaliteit van uw IT-omgeving?

Aragorn is u graag van dienst met een grondige inventarisatie en analyse van uw IT-infrastructuur, en een concreet advies over hoe u deze kunt optimaliseren.

Wat wij voor u kunnen doen?

Bij Aragorn gaan we gedegen en goed doordacht te werk. Daarom begint ons werk met een ‘nulmeting’. Hierbij houden we uw IT-infrastructuur zorgvuldig tegen het licht.

Uw ICT-infrastructuur beter beveiligen?

Wij bieden oplossingen voor elk gebied waar ICT-beveiliging nodig is.
Laat u adviseren door onze accountmanagers.

Naar Security Diensten

Kennismaken met Microsoft 365?

Vereenvoudig ICT. Maak gebruik van de nieuwste Office Apps, scherp uw beveiliging aan en werk samen. Altijd en overal.

Meer over Microsoft 365

Opzoek naar een ICT-dienstverlener?

Een nieuwe ICT-beheerder nodig? Behoefte aan een ‘second-opinion’? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Neem contact op

Nulmeting

Hoe is uw IT-omgeving opgebouwd en hoe wordt deze onderhouden? Hoe zit het met zaken als beveiliging, (internet)verbindingen, licentiestructuren, back-up en systeembeheer? We brengen zwakke plekken in kaart en zetten verbeterpunten op een rij. Op basis van de nulmeting adviseren we u over vervolgstappen om uw IT-omgeving te updaten en te verbeteren.

Uw bedrijfsprocessen centraal

Bij onze adviezen staan niet onze diensten, maar uw bedrijfsprocessen centraal. Uw IT-infrastructuur is er immers om deze processen zo goed mogelijk te ondersteunen. Wanneer uw IT-omgeving verouderd, onbetrouwbaar of onveilig is of niet optimaal is ingericht, kan dit op zeker moment grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Samen met u bekijken we hoe uw essentiële bedrijfsprocessen ondersteund worden en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen (blijven) doen.

WiFi meting

Het doorlichten van de wifi-verbindingen binnen uw bedrijfspand vergt een specifieke expertise en apparatuur. Aragorn beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om de kwaliteit van uw draadloze verbindingen nauwkeurig voor u in kaart te brengen. Op basis van uw bouwtekening of vluchtplan geven we concreet weer waar uw wifi-netwerk een goede dekking geeft en waar storingen (interferenties) voorkomen. Alle meetresultaten zetten we voor u op een rij, zodat u precies weet waar u welke actie kunt ondernemen. Bovendien is daarmee ons werk nog niet voltooid: na de vervolgstappen die wij ondernemen om het bereik van uw wifi te verbeteren, meten we opnieuw of de wifi nu functioneert zoals deze zou moeten functioneren.

Optimaal gebruik maken van uw IT-omgeving

Bij Aragorn vertellen we u niet alleen hoe uw IT-infrastructuur beter ingericht kan worden, we geven u ook advies over de manier waarop u optimaal gebruik kunt maken van uw huidige IT-omgeving. We geven u tips en tricks over hoe u deze zo efficiënt mogelijk in kunt zetten en de manier waarop u er zo lang mogelijk én zo goed mogelijk gebruik van kunt maken. Zodat uw IT-omgeving weer helemaal klaar is voor de toekomst.

ICT-omgeving laten inventariseren?

Onze ICT-specialisten staan voor u klaar

LastPassNieuws
3 mei 2022

10 tips voor veilige wachtwoorden

10 tips voor veilige wachtwoorden Wist u dat 80% van de beveiligingslekken wordt veroorzaakt door zwakke, hergebruikte en gestolen wachtwoorden? Om maar een voorbeeld te noemen: De grote hack bij…
Log4j kwetsbaarheidNieuws
13 december 2021

Veel applicaties getroffen door kritieke Log4j kwetsbaarheid

Wat is er aan de hand Het ‘Apache log4j-lek’ dat vrijdag 10 december 2021 bekend is geworden heeft betrekking op het gebruik van een kwetsbare ‘Java-bibliotheek’ in software. In dit…
Security Operations CenterNieuws
7 september 2021

Aragorn biedt klanten 24/7 beveiliging met Managed Threat Response van Sophos

Partner Case Study Aragorn & Sophos Van veel verschillende oplossingen naar specialisatie Vroeger had Aragorn veel verschillende merken in zijn assortiment. Als een klant iets anders wilde, dan werd dat…
Office 365 versus Microsoft 365Nieuws
1 september 2021

Prijsverhogingen Microsoft 365 en Office 365 diensten

Prijsverhogingen Microsoft 365 en Office 365 diensten Op 19 augustus 2021 kondigde Microsoft een prijsverhoging aan van verschillende Microsoft 365 en Office 365 diensten. De clouddiensten worden in maart 2022…