Twijfelt u over de betrouwbaarheid en kwaliteit van uw IT-omgeving?

Aragorn is u graag van dienst met een grondige inventarisatie en analyse van uw IT-infrastructuur, en een concreet advies over hoe u deze kunt optimaliseren.

Wat wij voor u kunnen doen?

Bij Aragorn gaan we gedegen en goed doordacht te werk. Daarom begint ons werk met een ‘nulmeting’. Hierbij houden we uw IT-infrastructuur zorgvuldig tegen het licht.

Uw ICT-infrastructuur beter beveiligen?

Wij bieden oplossingen voor elk gebied waar ICT-beveiliging nodig is.
Laat u adviseren door onze accountmanagers.

Naar Security Diensten

Kennismaken met Microsoft 365?

Vereenvoudig ICT. Maak gebruik van de nieuwste Office Apps, scherp uw beveiliging aan en werk samen. Altijd en overal.

Meer over Microsoft 365

Opzoek naar een ICT-dienstverlener?

Een nieuwe ICT-beheerder nodig? Behoefte aan een ‘second-opinion’? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Neem contact op

Nulmeting

Hoe is uw IT-omgeving opgebouwd en hoe wordt deze onderhouden? Hoe zit het met zaken als beveiliging, (internet)verbindingen, licentiestructuren, back-up en systeembeheer? We brengen zwakke plekken in kaart en zetten verbeterpunten op een rij. Op basis van de nulmeting adviseren we u over vervolgstappen om uw IT-omgeving te updaten en te verbeteren.

Uw bedrijfsprocessen centraal

Bij onze adviezen staan niet onze diensten, maar uw bedrijfsprocessen centraal. Uw IT-infrastructuur is er immers om deze processen zo goed mogelijk te ondersteunen. Wanneer uw IT-omgeving verouderd, onbetrouwbaar of onveilig is of niet optimaal is ingericht, kan dit op zeker moment grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Samen met u bekijken we hoe uw essentiële bedrijfsprocessen ondersteund worden en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen (blijven) doen.

WiFi meting

Het doorlichten van de wifi-verbindingen binnen uw bedrijfspand vergt een specifieke expertise en apparatuur. Aragorn beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om de kwaliteit van uw draadloze verbindingen nauwkeurig voor u in kaart te brengen. Op basis van uw bouwtekening of vluchtplan geven we concreet weer waar uw wifi-netwerk een goede dekking geeft en waar storingen (interferenties) voorkomen. Alle meetresultaten zetten we voor u op een rij, zodat u precies weet waar u welke actie kunt ondernemen. Bovendien is daarmee ons werk nog niet voltooid: na de vervolgstappen die wij ondernemen om het bereik van uw wifi te verbeteren, meten we opnieuw of de wifi nu functioneert zoals deze zou moeten functioneren.

Optimaal gebruik maken van uw IT-omgeving

Bij Aragorn vertellen we u niet alleen hoe uw IT-infrastructuur beter ingericht kan worden, we geven u ook advies over de manier waarop u optimaal gebruik kunt maken van uw huidige IT-omgeving. We geven u tips en tricks over hoe u deze zo efficiënt mogelijk in kunt zetten en de manier waarop u er zo lang mogelijk én zo goed mogelijk gebruik van kunt maken. Zodat uw IT-omgeving weer helemaal klaar is voor de toekomst.

ICT-omgeving laten inventariseren?

Onze ICT-specialisten staan voor u klaar

Sophos MTRNieuws
6 april 2021

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s De kans is groot dat uw ICT-systemen zoals servers en werkplekken beveiligd zijn met geavanceerde software tegen virussen en ransomware. U heeft waarschijnlijk ook…
MS Exchange VulnerabilityNieuws
9 maart 2021

Kwetsbaarheden in Exchange Server actief misbruikt

Microsoft heeft op 2 maart (los van de reguliere patches), een beveiligingsupdate uitgebracht om een kwetsbaarheid in verschillende Exchange versies te dichten. Deze kwetsbaarheid heeft betrekking op: Microsoft Exchange Server…
ISO27001Nieuws
7 december 2020

Aragorn is ISO 27001 gecertificeerd

Aragorn behaalt ISO 27001 certificering Aragorn BV, ICT dienstverlener in Eindhoven en leverancier van ICT-infrastructuren aan het MKB heeft de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging behaald. De firma Protify heeft Aragorn…
Bad-NeighborNieuws
20 oktober 2020

Update uw Windows 10 en Server 2019 besturingssystemen

Beveiligingslek ‘Bad Neighbor’ moet zo snel als mogelijk gepatched. Dit zeggen onder andere Het Nationaal Cyber Security Centrum en het Cybercommando van de Amerikaanse overheid. De inschaling van de kwetsbaarheid…