Overweegt u werken in de cloud? Dan zijn kosten erg belangrijk, net zoals de beveiliging van uw bedrijfsgegevens.

In een persoonlijk adviesgesprek bespreken onze ICT-specialisten samen met u de mogelijkheden.

Wat kunt u van ons verwachten? 

Werken is niet langer beperkt tot één vaste werkplek. Wij zorgen ervoor dat uw werkplek altijd, overal op elk device beschikbaar is.

Uw ICT-infrastructuur beter beveiligen?

Wij bieden oplossingen voor elk gebied waar ICT-beveiliging nodig is.
Laat u adviseren door onze accountmanagers.

Naar Security Diensten

Kennismaken met Microsoft 365?

Vereenvoudig ICT. Maak gebruik van de nieuwste Office Apps, scherp uw beveiliging aan en werk samen. Altijd en overal.

Meer over Microsoft 365

Opzoek naar een ICT-dienstverlener?

Een nieuwe ICT-beheerder nodig? Behoefte aan een ‘second-opinion’? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Neem contact op

Werken in de cloud

Met een Private Cloud-oplossing van Aragorn heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie, waar en wanneer u maar wilt. Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze Private Cloud-oplossingen. Maar liever nog gaan we met u om de tafel. Omdat we graag kennis met u maken en omdat we u op die manier het beste van dienst kunnen zijn: met een oplossing die volledig op úw wensen is afgestemd. Meer informatie over werken in de cloud? Neem contact met ons op. We ontmoeten u graag.

All-in oplossing

Private Cloud van Aragorn is een all-in oplossing voor bedrijven met 10 tot 100 werkplekken. Met Private Cloud kunt u overal werken, én heeft u bovendien geen zorgen over zaken als veiligheid, systeembeheer en back-up. Binnen het maandtarief dat u per werkplek betaalt, bieden wij u alle diensten om uw bedrijfsgegevens probleemloos beschikbaar te maken. Transparant en duidelijk, zonder verborgen kosten.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Overweegt u om te werken in de cloud? Dan wilt u de kosten en baten zo goed mogelijk tegen elkaar kunnen afwegen. Bij Aragorn zetten we deze in een persoonlijk adviesgesprek graag voor u op een rij. Uit ervaring weten we dat onze klanten vaak denken dat Private Cloud duurder is dan een oplossing op locatie. Toch is de prijskwaliteit-verhouding vele malen gunstiger. Dat komt onder andere door het feit dat de kwaliteitsnormen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid in onze datacenters aanmerkelijk hoger liggen dan op locatie haalbaar zou zijn.

Meest veilige oplossing

Of het nu gaat om virtuele of fysieke veiligheid: bij Aragorn zijn uw bedrijfsgegevens in goede handen. Onze datacenters zijn er volledig op ingericht om uw data niet alleen te beschermen tegen brand of stroomuitval, maar ook om de hoogst mogelijke beveiliging te bieden tegen (virtuele) diefstal en hacken.

Schaalbaar en flexibel

Groeit uw bedrijf of gaat u juist inkrimpen? Met Private Cloud is dat probleemloos mogelijk, zonder dat u teveel betaalt. Wij passen eenvoudig het aantal werkplekken voor u aan; u betaalt flexibel voor het aantal werkplekken dat u per maand gebruikt.

Altijd up-to-date

Software upgraden of updates draaien: met werken in de cloud is het updaten van uw systeem niet meer nodig. Binnen de maandprijs die wij u bieden, vallen alle vernieuwingen. Ook de back-up van uw data op meerdere plekken, behoort tot het Private Cloud-pakket. Wij zorgen er bovendien voor dat updates en back-ups automatisch doorgevoerd worden. Zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Aragorn Managed 365

Naast een volledige Private Cloud bieden we Hybride Cloud gecombineerd met de diensten van Microsoft 365: Aragorn Managed 365. Hierbij bieden wij een dienst die volledig ontzorgt op ICT-gebied. Het omvat niet alleen het leveren van de benodigde Microsoft 365 software maar we ondersteunen tevens uw medewerkers om dagelijkse werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. De Aragorn Managed 365 biedt naast de Benodigde licenties een Service Level Agreement, Intelligente Cloud-Based printeroplossingen, een backup van uw gegevens en geavanceerde bescherming tegen ransomware.

Laagdrempelig uitstappen

Bij Aragorn hopen we natuurlijk dat u met plezier gebruik blijft maken van onze diensten. Maar mocht u besluiten uw bedrijfsinformatie elders onder te brengen, dan houden wij dit graag zo eenvoudig mogelijk. Anders dan bij sommige andere partijen, blijft uw data bij onze oplossingen van u. Dat wil zeggen dat uw data gewoon beschikbaar is en blijft, ook wanneer u overstapt. Uiteraard verwijderen wij uw data in dat geval van onze servers. Als u bij Aragorn gaat werken in de cloud blijft uw data bovendien in Nederland. Op die manier valt uw bedrijfsinformatie onder de Nederlandse wet en wordt deze nooit beschikbaar voor bijvoorbeeld overheidsorganisaties in andere landen.

Meer weten over onze cloud diensten?

We helpen u graag met de overstap

Sophos MTRNieuws
6 april 2021

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s De kans is groot dat uw ICT-systemen zoals servers en werkplekken beveiligd zijn met geavanceerde software tegen virussen en ransomware. U heeft waarschijnlijk ook…
MS Exchange VulnerabilityNieuws
9 maart 2021

Kwetsbaarheden in Exchange Server actief misbruikt

Microsoft heeft op 2 maart (los van de reguliere patches), een beveiligingsupdate uitgebracht om een kwetsbaarheid in verschillende Exchange versies te dichten. Deze kwetsbaarheid heeft betrekking op: Microsoft Exchange Server…
ISO27001Nieuws
7 december 2020

Aragorn is ISO 27001 gecertificeerd

Aragorn behaalt ISO 27001 certificering Aragorn BV, ICT dienstverlener in Eindhoven en leverancier van ICT-infrastructuren aan het MKB heeft de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging behaald. De firma Protify heeft Aragorn…
Bad-NeighborNieuws
20 oktober 2020

Update uw Windows 10 en Server 2019 besturingssystemen

Beveiligingslek ‘Bad Neighbor’ moet zo snel als mogelijk gepatched. Dit zeggen onder andere Het Nationaal Cyber Security Centrum en het Cybercommando van de Amerikaanse overheid. De inschaling van de kwetsbaarheid…