Aragorn werkt samen met een groot aantal partners. Door deze nauwe contacten zijn we snel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Tegelijkertijd hechten we aan onze onafhankelijkheid. Door meerdere merken onder één dak aan te bieden, kunnen we flexibeler op uw vraag inspelen. Het resultaat is een oplossing die beantwoordt aan úw specifieke behoefte.

Strategische Partners

Sophos Platinum Partner

Sophos en Aragorn hebben een jarenlange plezierige samenwerking die meer dan ten goede komt aan klanten van Aragorn. Niet alleen op prijs maar zeker ook op functionaliteit waardoor klanten goed beschermd blijven. Een samenwerking die er continu voor zorgt dat Sales en Consultants van Aragorn goed op de hoogte & gecertificeerd blijven om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Parallels RAS

Aragorn is een strategische partner van Parallels. Met Parallels creëren wij een veilige toegang tot (remote) applicaties. Parallels Remote Application Server stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek. Lees hier meer over Parallels.

Intel_2017

Het Platinum partnerschap van Intel geeft Aragorn op diverse gebieden voordelen zoals vergaande samenwerking, toegang tot extra informatie van Intel, uitgebreide Intel garanties en deelname aan diverse Intel Beta programma’s, Development Forums en Intel’s solutions Summit. Voordelen die Aragorn helpen onderscheiden in de markt en helpen om nog beter klantspecifieke computersystemen te ontwikkelen, te produceren, te leveren en te onderhouden.

Microsoft Gold Partner

Aragorn beschikt over de Microsoft Gold OEM competentiestatus. Gold OEM competentiestatus laat onze best-in-class expertise zien binnen de wereld van Microsoft. Het verdienen van een Gold OEM competentiestatus is het bewijs van de meest diepgaande en consistente toewijding aan specifieke zakelijke oplossingen. Het is een eer om tot de slechts 1% van de Microsoft-partners wereldwijd te behoren die deze uitmuntende graad van technische bekwaamheid hebben gehaald.

Interconnect

Aragorn heeft gekozen voor een strategische samenwerking met Interconnect. Aragorn biedt hosting, rackspace en colocatie aan vanuit twee datacenters in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch (Tier 3++) met een uptime garantie van 99,9%. Daarnaast zijn de datacenters ISO27001, ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd.