Skip to main content

Samenwerking met Phished voor betere Security Awareness

Aragorn en Phished bieden organisaties de meest moderne vorm van Security Awareness Training: 100% geautomatiseerd en gepersonaliseerd, zonder manuele tussenkomst. Aragorn zet voortaan nog meer in op Security Awareness door haar klanten trainingen voor medewerkers aan te bieden. 90% van alle cyberaanvallen worden veroorzaakt door de menselijke factor. Juist daarom is het noodzakelijk om dit percentage terug te dringen zodat datadiefstal en versleuteling van bedrijfsgegevens kan worden voorkomen.

Win-win voor partners, klanten en medewerkers

“Phished is blij dat het zijn netwerk kan verstevigen met deze nieuwe samenwerking,” zegt Jo Vandebergh, CEO van Phished. “Onze knowhow en gerenommeerd platform, in combinatie met de capaciteiten van Aragorn bij het ondersteunen van klanten in de strijd tegen cybercriminaliteit, verzekeren een win-win voor alle partijen.”

De uitbreiding met de zelflerende oplossing van Phished zorgt ervoor dat de dienstverlening van Aragorn wordt versterkt met state-of-the-art SaaS-technologie. Het platform bestaat uit een holistisch leerplan op basis van automatisering en neuroscience, samengesteld door onderwijs- en cybersecurityexperts. De kennis die dankzij microlearnings is opgedaan in de Online Academy wordt meteen in de praktijk getest dankzij gepersonaliseerde phishingsimulaties. Op die manier ontwikkelen gebruikers een ‘always-on’ mentaliteit die hen actief beschermt tegen cyberdreigingen en zo de organisatie in het geheel beter beveiligt.

All-in-one-oplossing

“Met deze samenwerking zetten wij de volgende stap in het uitbreiden van ons securitydienstenportfolio,” zegt Niels de Waard van Aragorn. “Ons portfolio van beveiligingsoplossingen is dynamisch doordat we dit continu afstemmen op snel veranderende marktontwikkelingen. De oplossingen van Phished nemen ons veel werk uit handen en bieden klanten tegelijkertijd een dynamisch Security Awareness platform waardoor medewerkers een continue proces doorlopen. Hierdoor ontstaat een vorm van constante waakzaamheid en bewustwording. Medewerkers vervullen een cruciale rol in het beter beschermen van bedrijven. Phished biedt een perfecte balans tussen online trainingen en het toetsen van de opgedane kennis.

Over phished

Phished combineert geautomatiseerde phishingsimulaties met interactieve opleidingen over cybersecurity. Dankzij de slimme algoritmes komen medewerkers in contact met perfect nagebootste cyberdreigingen, binnen een veilige en gecontroleerde omgeving. Dankzij deze aanpak verminderen organisaties phishing risico’s met wel 96%. Phished heeft meerdere onderscheidingen ontvangen.

Advies

Zorg altijd voor een combinatie van Security Awareness met behulp van trainingen en toets de kennis in de praktijk met Phishingsimulaties. Security Awareness is geen eenmalige actie. U creëert geen bewustzijn bij uw medewerkers met een eenmalige phishingsimulatie. Het kan echter wel de nulmeting en vertrekpunt zijn om aan de slag te gaan met Security Awareness. We helpen u graag met een plan van aanpak. Meer informatie? Vul uw gegevens hieronder in en we nemen contact met u op, of klik hier voor meer informatie over Phished.

Een Security Awareness sessie inplannen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!