Skip to main content

Start nu met Security Awareness!

Verbeter uw bewustzijn

Leer phishing en andere online dreigingen herkennen

Verbeter uw inzicht

Uitgebreide rapportage, inzage en voortgang bekijken

Verbeter uw kennis

Awareness Training en Phishing Simulaties

Verbeter uw beveiliging

On-going educatie voor optimale cyberweerbaarheid

Waarom Security Awareness cruciaal is voor uw bedrijf

Bij veel bedrijven vormen medewerkers het grootste beveiligingsrisico. Maar liefst 90% van alle incidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Dit kan komen door onoplettendheid of doordat medewerkers onvoldoende getraind zijn om incidenten te voorkomen of te herkennen. Hierdoor lopen systemen en data risico. Tijd voor Security Awareness.

Het is essentieel om medewerkers te leren hoe ze de organisatie en haar data beter kunnen beschermen. Een effectief Security Awareness-programma houdt hen continu scherp en op de hoogte van nieuwe risico’s. Een eenmalige training is niet voldoende; doorlopende trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat de kennis en het gedrag van uw werknemers op een hoog niveau blijven.

Certificaat van voltooide Security Awareness training voor medewerkers.
Instrueren

De Online Academy geeft medewerkers toegang tot de persoonlijke online trainingsomgeving. Ook kan elke medewerker zijn of haar eigen prestaties inzien op het dashboard.

Activeren

Betrek uw medewerkers maximaal in het proces van Security Awareness. Creëer een veilige werkplekomgeving waarbij men phishing kan herkennen en hier ook melding van maakt.

Simuleren

Phishing-simulaties worden als een continu proces aangeboden aan uw medewerkers. Iedere persoon binnen de organisatie ontvangt op willekeurige tijdstippen, willekeurige phishingmails.

Bekijk de video voor meer informatie over ons Security Awareness platform

Hoe uw medewerkers het verschil maken met Security Awareness training

Het beschermen van uw organisatie en medewerkers is de kern van een effectief Security Awareness programma. Door uw medewerkers goed te trainen, kan het aantal klikken op phishing-mails en schadelijke links met 96% worden verminderd. Geef uw medewerkers de vaardigheden om echte bedreigingen te herkennen en aan te pakken, zonder dat handmatige interventie nodig is. Ons platform biedt een holistische aanpak om uw medewerkers naar het juiste kennisniveau te brengen.

Begin vandaag met ons geavanceerde Security Awareness platform

Ons interactieve Security Awareness platform maakt gebruik van Artificiële Intelligentie (AI). De oplossing zorgt voor interactie met uw medewerkers, waardoor phishingsimulaties steeds nauwkeuriger worden toegespitst op individuen. Het rapporteren van phishingsimulaties heeft een positief effect op de phishingscore van uw medewerkers, en het algoritme leert hierdoor moeilijkere e-mails te versturen naar die personen.

Deze vorm van ‘activatie’ speelt een grote rol in het leerproces. Medewerkers willen graag bewijzen dat ze niet in simulaties van een algoritme trappen. Ze vinden het leuk om te laten zien dat ze de AI van het platform te slim af zijn. Dit creëert een omgeving waarin uw medewerkers steeds meer bekwaam en alert worden op cybercriminaliteit.

Meer informatie over Security Awareness?

Neem contact op voor de mogelijkheden!