Skip to main content

Aragorn is een strategisch partnerschap aangegaan met Parallels. Met Parallels biedt Aragorn veilige toegang tot (remote) applicaties. Parallels Remote Application Server stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers. Op elke device of werkplek. Parallels is marktleider in cross-platform oplossingen en maakt het voor klanten eenvoudig om applicaties te gebruiken. Daarmee wordt toegang verkregen op elk device, onafhankelijk van het operating systeem.

Over Parallels Remote Application Server (RAS)

Parallels RAS (Remote Application Server) stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek. Of het nu op de zaak is of thuis op je eigen PC, met de cliënt applicatie of een HTML5 browser als cliënt, is het mogelijk snel toegang te krijgen tot hosted applicaties of virtuele desktops. Bovendien is het mogelijk gegevens te kopiëren en plakken tussen applicaties onderling en ook te printen op een lokale printer.

Werken is niet meer beperkt tot één kantoorplek, of hardware die door het bedrijf ter beschikking is gesteld. Bedrijfseigen applicaties worden eenvoudig beschikbaar gesteld via een online desktop. Hierdoor is er geen verschil meer merkbaar tussen thuiswerken en werken op kantoor.

Parallels RAS werkt op iOS, Linux, Chrome OS, Android en Windows clients. Daarom is het geschikt voor zowel VDI, als Microsoft Remote Desktop Services (RDS) toepassingen.
Parallels RAS ondersteunt vrijwel alle hypervisors, besturingssystemen, platformen en devices. Daarnaast ondersteund het standaard High Availability Load Balancing (HALB) en printer redirection.

Vervanger Citrix XenApp

Citrix XenApp wordt steeds vaker vervangen door Parallels RAS. Eén van de redenen waarom bestaande Citrix XenApp klanten kijken naar alternatieven zijn de stijgende (jaarlijkse) maintenancekosten van Citrix.