Aragorn is een strategisch partnerschap aangegaan met Parallels. Met Parallels is Aragorn in staat veilige toegang tot (remote) applicaties te creëren. Parallels Remote Application Server stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek. Parallels is marktleider in cross-platform oplossingen en maakt het voor klanten eenvoudig om applicaties te gebruiken en er toegang tot te verkrijgen, op elk device, onafhankelijk van het operating systeem.

Over Parallels Remote Application Server (RAS)

Parallels Remote Application Server stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek. Of het nu op de zaak is of thuis op je eigen PC, met de cliënt applicatie of een HTML5 browser als cliënt, is het mogelijk snel toegang te krijgen tot hosted applicaties of virtuele desktops. Bovendien is het mogelijk gegevens te kopiëren en plakken tussen applicaties onderling en ook te printen op een lokale printer.

Werken is niet meer beperkt tot één kantoorplek, of hardware die door het bedrijf ter beschikking is gesteld. Bedrijfseigen applicaties zijn eenvoudig beschikbaar te stellen via een online desktop, waardoor er geen verschil meer merkbaar is tussen thuiswerken en werken op kantoor.

Parallels Remote Application Server (RAS) werkt onder andere op iOS, Linux, Chrome OS, Android en Windows clients en is geschikt voor zowel Virtualized Desktop Infrastructure (VDI), als Microsoft Remote Desktop Services (RDS) toepassingen.
Parallels Remote Application Server ondersteunt vrijwel alle hypervisors, besturingssystemen, platformen en devices. Standaard ondersteund RAS High Availability Load Balancing (HALB) en printers redirection.

Vervanger Citrix XenApp

Citrix XenApp wordt steeds vaker vervangen door Parallels RAS. Eén van de redenen waarom bestaande Citrix XenApp klanten kijken naar alternatieven zijn de stijgende (jaarlijkse) maintenancekosten van Citrix. Meer redenen om te kiezen voor Parallels RAS in plaats van Citrix? Download de whitepaper!