Skip to main content

Per 1 januari 2020 stopt Aragorn met de verkoop aan particulieren vanuit haar winkel aan de Bedrijvenweg 7 in Eindhoven. Het bedienen van particuliere en zakelijke klanten vanuit onze winkel doen we al sinds 1990. Aan het bedienen van de particuliere klant komt dus per 1 januari een eind.

Om toekomstige groei binnen onze business units ICT-dienstverlening en Industriële IT mogelijk te maken hebben we het besluit genomen om onze winkel te sluiten en onze verkoopactiviteiten binnen de particuliere markt te staken. Het leveren van goederen voor de zakelijke markt blijft onverminderd door gaan. Deze klanten blijven we bedienen vanuit dezelfde locatie. Het hebben van een KvK-nummer is echter wel een vereiste om bij ons te kunnen kopen vanaf 1-1-2020.

Heeft u reeds als particulier aankopen bij ons gedaan? Conform het consumentenrecht blijven wij ondersteuning bieden t.b.v. reparaties en garanties. Aragorn maakt jaar op jaar een flinke groei door binnen de business units ICT dienstverlening en Industriële IT. Door focus en het aantrekken van de juiste mensen gaat deze groei zoals gepland en zullen we verder groeien in deze gebieden.

Wij bedanken al onze particuliere klanten voor het vertrouwen.