Skip to main content

Met ingang van 1 oktober 2019 biedt Aragorn voor haar zakelijke klanten 24×7 ICT-ondersteuning.
In geval van calamiteiten kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bij ons terecht. Onze mensen staan dag en nacht voor u klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Onze 24×7 ICT-ondersteuning is een service waarbij Aragorn haar zakelijke relaties toegang geeft tot een speciaal storingsnummer. Met deze dienst bieden wij u een extra zekerheid zodat uw ICT-infrastructuur altijd blijft functioneren.

Hoe kunt u gebruik maken van onze 24 uurs ICT-ondersteuning?

Wanneer u een 24×7 servicecontract heeft afgesloten, krijgt u toegang tot het speciale storingsnummer. De dienstdoende engineers zijn tijdens hun dienst altijd telefonisch bereikbaar.

Wanneer is de 24 uurs dienst interessant voor u?

Er zijn uiteenlopende redenen om te kiezen voor 24×7 ICT-ondersteuning. Zo kan het zijn dat uw bedrijfsactiviteiten vereisen dat de ICT-infrastructuur voor uw organisatie altijd beschikbaar moet zijn. Maar u kunt deze dienst ook inzetten in het geval uw eigen ICT-personeel niet in de gelegenheid is om 24×7 ondersteuning te bieden. In dit geval is Aragorn een verlengstuk van uw bedrijf of  ICT-afdeling.

Geen 24×7 ICT-ondersteuning maar wel 17×5?

Is 24×7 ICT-ondersteuning net teveel voor uw organisatie? We bieden u nog een tussenoplossing. Zijn onze reguliere openingstijden te krap voor uw bedrijf maar is 24×7 ondersteuning weer net teveel? In dit geval kunnen we ondersteuning bij calamiteiten bieden van maandag t/m vrijdag van 06.00u ’s-ochtends tot en met 23.00u ’s-avonds. 17 uur per dag dus. Wilt u meer weten over onze calamiteitendiensten? Informeer bij uw accountmanager of bel ons.

Opzoek naar 24×7 ICT-securityspecialisten?

In samenwerking met Sophos bieden wij een 24×7 ICT-beveiligingsdienst: Sophos Managed Threat Response. Cybercriminelen houden geen rekening met uw kantoortijden en dat betekent dat ze steeds vaker actief zijn op het moment dat u dat niet bent. Met Sophos MTR beschikt u over een team van securityspecialisten die proactief en 24 uur per dag uw ICT-omgeving monitort. Daarmee zal bij vreemde gedragingen of hackpogingen direct worden ingegrepen.