Skip to main content

Maximaliseer uw beveiliging, Minimaliseer uw securityrisico’s

De kans is groot dat uw ICT-systemen zoals servers en werkplekken beveiligd zijn met geavanceerde software tegen virussen en ransomware. U heeft waarschijnlijk ook een firewall voor de bescherming van uw centrale ICT-infrastructuur. De tijd staat echter niet stil en wij zijn van mening dat uw ICT-infrastructuur een extra ‘laag’ beveiliging nodig heeft.

ICT-beveiliging is stapelbaar

De ICT-beveiliging van uw bedrijf kunt u vergelijken met dat van uw huis. Om een inbraak te voorkomen helpt het om goede sloten op uw deuren te plaatsen. Maar net zoals bij ICT-beveiliging is de beveiliging van uw woning stapelbaar. U kunt verschillende gradaties aanbrengen. Denk aan betere sloten, een alarmsysteem en misschien zelfs camerabewaking. Hoe meer maatregelen u treft, des te kleiner de kans is op een inbraak met diefstal als gevolg.

Beschermen, Detecteren en Reageren

De hierboven genoemde maatregelen vallen allemaal in de categorie ‘beschermen’. Helaas zijn cybercriminelen steeds inventiever waardoor ze de beveiliging van systemen weten te omzeilen. Denk bijvoorbeeld aan Phishing waarbij hackers uw gebruikersnamen en wachtwoorden kunnen stelen. Hierdoor komen hackers op een ‘legitieme’ manier binnen zonder dat er alarmbellen afgaan.

Sophos Managed Threat Response: Ultieme beveiliging voor uw bedrijf

Aanvullende bescherming is nodig om aanvallen te detecteren en hierop te reageren. Dit is alleen realiseerbaar wanneer u beschikt over een team van security-specialisten die dit soort aanvallen nauwkeurig en 24×7, 365 dagen per jaar in de gaten houden. Met de juiste kennis en met de juiste tools. Aragorn faciliteert in samenwerking met Sophos dit team van specialisten. Met het uiteindelijke doel:

  • Het detecteren van aanvallen op belangrijke bedrijfsdata;
  • Het neutraliseren van securityincidenten voordat dit leidt tot data-diefstal.

Wat kunt u verwachten?

Onze dienst werkt samen met de bestaande Sophos oplossingen welke u mogelijk al in gebruik heeft. Deze Sophos oplossingen zijn namelijk belangrijke oren en ogen in uw netwerk. Samen met het team van securityspecialisten kan maximale beveiliging mogelijk worden gemaakt. U beschikt namelijk 24×7 over de cybersecurityspecialisten van Sophos die uw ICT-infrastructuur actief bewaken en ingrijpen wanneer nodig. Dit zorgt ervoor dat u niet zelf hoeft te investeren in een team van securityspecialisten.

Bent u klaar voor de volgende stap?

Bent u klaar om de beveiliging van uw ICT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op. Samen met u zorgen wij voor een maatwerkoplossing zodat uw organisatie maximaal beveiligd is. Wij helpen u graag met het maken van juiste keuzes hierin. Wij kijken samen met u welke stappen er gezet moeten worden om uw beveiliging te maximaliseren en uw securityrisico’s te minimaliseren.