Skip to main content

“Naast de vervanging van onze ICT infrastructuur en de ondersteuning bij het ICT-beheer, ervaren wij Aragorn als een flexibele en professionele partner. Ze hebben een toegevoegde waarde en dit wordt erg gewaardeerd.”

maarten ReloeICT Manager

De opdracht

Bij De Burgh Acht in Eindhoven is de afdeling automatisering gehuisvest welke zorgdraagt voor de complete automatisering van de zes Nederlandse vestigingen. Tevens is deze afdeling verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan applicaties die door de gehele LenGo Automotive Group gebruikt worden. Continuïteit is van zeer groot belang, omdat deze applicaties de organisatie van A tot Z ondersteunen.

LenGo ging investeren in vernieuwing, migratie en uitbreiding van de ICT infrastructuur. Meerdere servers en werkplekken moesten worden ingericht , zodat deze voldoen aan de laatste eisen. Aragorn kreeg hiervoor de opdracht.

“Naast de vervanging van onze ICT infrastructuur en de ondersteuning van Aragorn bij het beheer, ervaren wij Aragorn als een flexibele en professionele partner. Aragorn heeft een toegevoegde waarde en dit wordt erg gewaardeerd. Het bedrijf stuurt niet aan op de duurste oplossingen, maar geeft een gedegen advies. Aragorn denkt mee over wat voor ons passend en haalbaar is. Persoonlijk contact in de diverse lagen van de organisatie zorgt ervoor dat de dienstverlening optimaal verloopt.” Aldus Maarten Reloe, ICT Manager van de LenGo Automotive Group.

Aanleiding

“De Cisco firewalls van onze vestiging in Acht diende opnieuw geconfigureerd te worden, omdat er een andere vestiging aan ons centrale netwerk gekoppeld moest worden. Onze huidige ICT dienstverlener was onvoldoende op de hoogte van de Cisco firewall. We waren dus genoodzaakt verder te kijken. Er werden al incidenteel aankopen gedaan bij Aragorn. Op dat moment waren wij nog niet op de hoogte dat Aragorn de kennis in huis heeft om ons met dit complexe probleem uit de brand te helpen.”

Uitvoering

Door de geleverde technische ondersteuning is Aragorn voor LenGo dé aangewezen partij om de ICT infrastructuur te vernieuwen. Er is een high availability oplossing gerealiseerd die tevens een replicatie van data tussen twee locaties mogelijk maakt. Deze uitwijkmogelijkheid zorgt voor optimale bedrijfszekerheid. Daarnaast speelt het consolideren en virtualiseren van het serverpark een grote rol. Het resultaat: een veilig en beter beheersbaar serverpark met optimale prestaties zowel aan de kant van de server als aan de kant van de gebruiker.

Samenwerking

Het klikt tussen LenGo Automotive Group en Aragorn. Klantgerichtheid en flexibiliteit staan bij beide bedrijven op de eerste plaats. LenGo en Aragorn streven naar een langdurige samenwerking.

Over De Burgh en LenGo

De Burgh is onderdeel van de LenGo Automotive Group, specialist in sales en aftersales in de bedrijfswagenbranche. De groep bestaat uit zelfstandige ondernemingen verspreid over vijf landen; Nederland, België, Duitsland, Polen en Rusland. Klantgerichtheid is het kernbegrip van alle ondernemingen. Meer dan 900 medewerkers brengen dit het gehele jaar in de praktijk, ieder volgens de gebruiken in het betreffende land. De Burgh is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Eindhoven, met het merk DAF als voornaamste vertegenwoordiging. Daarnaast worden ook de merken Fiat en Iveco vertegenwoordigd. De Burgh heeft de ruimste openingstijden in de regio. Tevens is De Burgh specialist voor camperonderhoud, schadeherstel en onderdelen.