Werken in de cloud

Met een Private Cloud-oplossing van Aragorn heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie, waar en wanneer u maar wilt. Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze Private Cloud-oplossingen. Maar liever nog gaan we met u om de tafel. Omdat we graag kennis met u maken en omdat we u op die manier het beste van dienst kunnen zijn: met een oplossing die volledig op úw wensen is afgestemd. Meer informatie over werken in de cloud? Neem contact met ons op. We ontmoeten u graag.

All-in oplossing

Private Cloud van Aragorn is een all-in oplossing voor bedrijven met 10 tot 100 werkplekken. Met Private Cloud kunt u overal werken, én heeft u bovendien geen zorgen over zaken als veiligheid, systeembeheer en back-up. Binnen het maandtarief dat u per werkplek betaalt, bieden wij u alle diensten om uw bedrijfsgegevens probleemloos beschikbaar te maken. Transparant en duidelijk, zonder verborgen kosten.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Overweegt u om te werken in de cloud? Dan wilt u de kosten en baten zo goed mogelijk tegen elkaar kunnen afwegen. Bij Aragorn zetten we deze in een persoonlijk adviesgesprek graag voor u op een rij. Uit ervaring weten we dat onze klanten vaak denken dat Private Cloud duurder is dan een oplossing op locatie. Toch is de prijskwaliteit-verhouding vele malen gunstiger. Dat komt onder andere door het feit dat de kwaliteitsnormen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid in onze datacenters aanmerkelijk hoger liggen dan op locatie haalbaar zou zijn.

Meest veilige oplossing

Of het nu gaat om virtuele of fysieke veiligheid: bij Aragorn zijn uw bedrijfsgegevens in goede handen. Onze datacenters zijn er volledig op ingericht om uw data niet alleen te beschermen tegen brand of stroomuitval, maar ook om de hoogst mogelijke beveiliging te bieden tegen (virtuele) diefstal en hacken.

Schaalbaar en flexibel

Groeit uw bedrijf of gaat u juist inkrimpen? Met Private Cloud is dat probleemloos mogelijk, zonder dat u teveel betaalt. Wij passen eenvoudig het aantal werkplekken voor u aan; u betaalt flexibel voor het aantal werkplekken dat u per maand gebruikt.

Altijd up-to-date

Software upgraden of updates draaien: met werken in de cloud is het updaten van uw systeem niet meer nodig. Binnen de maandprijs die wij u bieden, vallen alle vernieuwingen. Ook de back-up van uw data op meerdere plekken, behoort tot het Private Cloud-pakket. Wij zorgen er bovendien voor dat updates en back-ups automatisch doorgevoerd worden. Zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Laagdrempelig uitstappen

Bij Aragorn hopen we natuurlijk dat u met plezier gebruik blijft maken van onze diensten. Maar mocht u besluiten uw bedrijfsinformatie elders onder te brengen, dan houden wij dit graag zo eenvoudig mogelijk. Anders dan bij sommige andere partijen, blijft uw data bij onze oplossingen van u. Dat wil zeggen dat uw data gewoon beschikbaar is en blijft, ook wanneer u overstapt. Uiteraard verwijderen wij uw data in dat geval van onze servers. Als u bij Aragorn gaat werken in de cloud blijft uw data bovendien in Nederland. Op die manier valt uw bedrijfsinformatie onder de Nederlandse wet en wordt deze nooit beschikbaar voor bijvoorbeeld overheidsorganisaties in andere landen.