Ransomware is kwaadaardige software die bestanden of computers vergrendelt, waarna door de verspreider losgeld wordt geëist om die vergrendeling ongedaan te maken.

Stop ransomware bij de voordeur

Heeft u wel eens een ransomware aanval gehad? Of wilt u dit juist voorkomen en preventieve maatregelen treffen om uw organisatie beter te beschermen? In beide gevallen loont het om verder te lezen.

Aragorn kan namelijk helpen om uw organisatie te beschermen tegen ransomware. Bent u trouwens op de hoogte van de wet meldplicht datalekken en wist u dat u een ransomware-aanval moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens op het moment dat er persoonsgegevens zijn versleuteld? Uw bestanden zijn namelijk versleuteld en hierdoor toegankelijk geweest. Hierdoor heeft u last van een datalek en heeft u de plicht om dit te melden.
Omdat voorkomen beter is dan genezen bieden wij oplossingen aan die ransomware aanvallen tegenhouden zodat uw bedrijf altijd optimaal beveiligd is.

van de Nederlanders weet niet wat ransomware is

Beveilig uw organisatie maximaal

Traditionele antivirus oplossingen bieden anno 2017 te weinig bescherming tegen hedendaagse cybercriminaliteit. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die per ongeluk op een link klikken omdat de afzender er betrouwbaar uitziet.

Hierbij zit een ongeluk in een klein hoekje. Een e-mail openen, een hyperlink aanklikken of een macro in word-file activeren. Allemaal alledaagse handelingen met grote gevolgen voor uw organisatie als het misgaat. Uw data kan worden versleuteld en heeft u geen goede back-up van uw gegevens dan zal u losgeld (ransom) moeten betalen om weer bij uw data te kunnen.

Klanten door Aragorn beschermt tegen Ransomware

Sophos Intercept X is het antwoord

Het is nu zaak om te voorkomen dat bedreigingen uw werkplek bereiken. U wilt malware blokkeren voordat uw systemen worden geïnfecteerd en u wilt aanvallen detecteren die uw preventieve-mechanismen hebben omzeild. Sophos Intercept X biedt diverse technologische beveiligingslagen zodat u altijd beschikt over de meest geavanceerde bedreigingen welke zijn ontwikkeld door cybercriminelen.

Nederlanders bezorgd over digitale veiligheid

Neem contact op met onze specialisten

Aragorn helpt u graag bij het beveiligen van uw werkplekken en centrale ICT-infrastructuur. Zorg ervoor dat u geen slachtoffer wordt van cybercriminaliteit en maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten. Wij helpen u graag. Wilt u meer weten over ICT-security? Klik dan hier of bezoek securityoplossingen.nl. klik hier voor onze contactgegevens.

Meer uitleg over ransomware besmettingen