Zin in een baan met toekomst?

Bij een groeiend bedrijf als Aragorn zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die ambitieus zijn en talent hebben. Medewerkers voor wie kennis van de nieuwste IT-technologie net zo vanzelfsprekend is als het klantgericht inspelen op de behoeften van zakelijke relaties. Op diverse niveaus zijn er regelmatig vacatures.

Werken bij Aragorn betekent niet alleen een gezond toekomstperspectief, maar ook de kans om je eigen horizon te verbreden. We besteden veel tijd en aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en ervaring van medewerkers. Door continu in jezelf te investeren, kun je ook weer verder doorgroeien. Bovendien ga je aan de slag in een kleinschalige, professionele organisatie. Bij Aragorn gaan we informeel met elkaar om, van hoog tot laag. En de arbeidsvoorwaarden? Ook die zijn zonder meer aantrekkelijk te noemen.

website

Open sollicitatie?

Ben je gemotiveerd en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van Aragorn, dan kun je ons natuurlijk ook altijd een open sollicitatie inclusief CV sturen.