Skip to main content

Start nu met Security Awareness!

Verbeter uw bewustzijn

Leer phishing en andere online dreigingen herkennen

Verbeter uw inzicht

Uitgebreide rapportage, inzage en voortgang bekijken

Verbeter uw kennis

Awareness Training en Phishing Simulaties

Verbeter uw beveiliging

On-going educatie voor optimale cyberweerbaarheid

Waarom Security Awareness belangrijk is

Bij veel bedrijven vormen medewerkers het grootste beveiligingsrisico. Maar liefst 90% van alle incidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Soms worden ze veroorzaakt door onoplettendheid. In veel gevallen zijn medewerkers onvoldoende getraind om incidenten te voorkomen of tegen te houden, waardoor systemen en data risico lopen.

Het is noodzakelijk om medewerkers bij te brengen hoe ze de organisatie en haar data beter kunnen beschermen. Een effectief awareness-programma houdt ze doorlopend scherp en op de hoogte van nieuwe risico’s. Een eenmalige training werkt aantoonbaar slechts voor een beperkte periode. Met doorlopende trainingsprogramma’s blijft de kennis en het gedrag van uw werknemers op een constant hoog niveau.

Instrueren

De Online Academy geeft medewerkers toegang tot de persoonlijke online trainingsomgeving. Ook kan elke medewerker zijn of haar eigen prestaties inzien op het dashboard.

Activeren

Betrek uw medewerkers maximaal in het proces van Security Awareness. Creëer een veilige werkplekomgeving waarbij men phishing kan herkennen en hier ook melding van maakt.

Simuleren

Phishing-simulaties worden als een continu proces aangeboden aan uw medewerkers. Iedere persoon binnen de organisatie ontvangt op willekeurige tijdstippen, willekeurige phishingmails.

Bekijk de video voor meer informatie over ons Security Awareness platform

Uw mensen maken het verschil

Uw organisatie en medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Daar gaat het over bij Security Awareness. Door het trainen van uw mensen kan het aantal klikken op phishing- mails en hyperlinks met 96% worden teruggebracht. Leer uw medewerkers de benodigde vaardigheden om echte bedreigingen te herkennen en aan te pakken, zonder handmatige interventie. Aragorn biedt een platform om met een holistische aanpak tot het juiste kennisniveau te komen.

Start nu met Security Awareness

Het interactieve platform maakt gebruik van Artificiële Intelligentie. De oplossing zoekt interactie met uw medewerkers waardoor de phishingsimulatie steeds nauwkeuriger worden toegespitst per individu. Het rapporteren van phishingsimulaties heeft een positief effect op de phishingscore van uw mensen. Tegelijkertijd leert het algoritme dat het moeilijkere mails kan versturen naar die persoon.
Deze vorm van ‘activatie’ speelt een grote rol in het leerproces. Mensen bewijzen nu eenmaal graag dat ze niet in simulaties van een algoritme trappen. Medewerkers vinden het leuk om aan te tonen dat ze de Artificiële Intelligentie van het platform te slim af zijn. Zo creëert u een omgeving waarin uw medewerkers steeds meer bekwaam worden en alert zijn op cybercriminaliteit.

Meer informatie over Security Awareness?

Neem contact op voor de mogelijkheden!