Skip to main content

Dell Latitude Series

Werk overal met 's werelds meest intelligente en veilige zakelijke pc's. Kleine, lichte en stijlvolle zakelijke laptops en 2-in-1’s die zijn ontworpen voor mobiliteit en productiviteit.

Intelligente samenwerking en connectiviteit

Latitude pc’s beschikken over intelligente samenwerkings-, connectiviteits- en privacyfuncties om vol vertrouwen overal te kunnen werken. Blijf verbonden met de opties Wi-Fi 6E, 5G, 4G LTE en eSIM.4

Prestaties voor productiviteit

Deze pc’s, met Intel vPro® met 12e generatie Intel® Core™ processoren, opties voor snel geheugen en geavanceerde thermische systemen om systemen koel te houden, voldoen aan de huidige eisen op het gebied van multitasking.

Duurzaam design

Onze meest duurzame Latitude portfolio werkt aan het behalen van onze doelstellingen zodat u de uwe kunt behalen. 100% gerecyclede of hernieuwbare verpakking wordt gebruikt bij de nieuwe Latitude pc’s.

Koop nu

Intelligente samenwerking en prestaties

Bij hybride werk hebben gebruikers veilige en betrouwbare technologie nodig om productief te blijven, waar ze ook aan de slag gaan. Latitude pc's zijn ontwerpen met ongeëvenaarde samenwerkings-, connectiviteits- en privacyfuncties voor gebruikers om vol vertrouwen overal te kunnen werken.

Ongeëvenaarde functionaliteit

Koop uw nieuwe Dell notebooks nu bij Aragorn