Skip to main content

Kom bij Aragorn werken als:

Commercieel medewerker binnendienst

Eindhoven
Gezellig team
Fulltime (40 uur)

Wat je gaat doen:

Ben jij de spin in het web binnen onze interne salesorganisatie? Dan hebben we voor jou een prachtige baan als commercieel medewerker binnendienst. Heb jij commerciële vaardigheden en werkervaring binnen de ICT? Lees dan snel verder.

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Je hebt oog voor detail en weet commerciële kansen goed te signaleren. Naast je communicatieve vaardigheden ben je de rechterhand van onze accountmanagers. Je maakt offertes, belt deze na en verliest het belang van de klant nooit uit het oog. Vanuit jouw positie heb je veel contact met distributeurs en fabrikanten om onze klanten goed te kunnen adviseren over de best passende oplossingen. Jouw leergierigheid zorgt ervoor dat je nooit raakt uitgeleerd op ICT-gebied.

Wat wij vragen:

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces. Je bespeurt kansen, brengt offertes uit en weet deze concreet te vertalen naar opdrachten;
 • Je informeert klanten proactief over ontwikkelingen in de markt en weet commerciële kansen te vertalen naar onze dienstverlening;
 • Je kent het belang van een up-to-date CRM systeem en weet hier verantwoordelijk mee om te gaan;
 • Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan een dynamische en praktische organisatie waarbij het belang van onze klanten altijd voorop staat.

Waar je kennis van hebt:

Onze nieuwe verkoopmedewerker binnendienst heeft kennis en ervaring binnen een soortgelijke functie. Kennis van of affiniteit met ICT en verkoop zijn benodigd om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je de rechterhand van onze IT Solutions Advisors.

Wat jouw kenmerken zijn:

 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Klantgericht
 • Gestructureerde werker
 • Representatief
 • Proactief
 • Resultaatgericht
 • Analytische denker
 • Innovatief

Wat wij je bieden:

Aragorn biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en verder mee te groeien met de ambities van de onderneming. Wij bieden naast een marktconform salaris prima arbeidsvoorwaarden en een voltijd dienstverband van 40 uur. Werk je bij Aragorn dan kom je terecht bij één van de betere ICT-dienstverleners van Zuid-Nederland, in een fijn team met een goede werksfeer waarbij collegialiteit voorop staat.

We hebben prachtige klanten die dagelijks een beroep kunnen doen op jouw kennis. Maar dat is nog niet alles. We hebben een platte organisatiestructuur en naast 24 vakantiedagen, onze kwartaalborrels en de jaarlijkse BBQ, organiseren we rondom de feestdagen ook nog andere leuke bedrijfsactiviteiten waar vaak nog lang over nagepraat zal worden. En heb jij suggesties voor nieuwe initiatieven en ideeën? Dan staan we daar altijd voor open.

Solliciteer direct op de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst

Laat hieronder je gegevens achter:
  In contact komen met dé betrouwbare en innovatieve ICT-partner uit Eindhoven en omstreken? Maak vrijblijvend kennis met Aragorn ICT Dienstverlening.