Topguard

topguard

‘secure and safe’

Topguard is een producent van z.g.n. Under Vehicle Scanning Systems (UVSS) waarbij de onderkant van een voertuig wordt gescand en een operator in staat is het voertuig te controleren op explosieven, wapens of smokkelwaar. De operator kan hierbij worden ondersteund door uitgebreide beeldbewerking en beeldvergelijking algoritmes.

Opdracht

Realisatie van Controle unit voor ‘’Under Vehicle Scanning Systems”

De controle apparatuur maakt hiervoor gebruik van hoogwaardige industriële technologie waarop een embedded Linux versie draait.

Topguard

Mathijs de jong, operationeel manager bij Topguard:

“Mede doordat de apparatuur bij Topguard naast militaire toepassingen ook wordt toegepast in de beveiliging van objecten met een hoog risico is de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van de controle apparatuur enorm belangrijk voor onze klanten.

Om deze reden is er heel veel aandacht besteed aan de selectie van de hardware. Aragorn heeft ons in het volledige selectie proces succesvol begeleid. Daarbij is de gegarandeerde beschikbaarheid van de gekozen hardware voor een langere tijd van groot belang. Zonder deze beschikbaarheid zouden wij na verloop van tijd met een groot aantal hardware varianten in het veld komen te zitten. Hierdoor zou de ondersteuning en continuïteit van de apparatuur door onze helpdesk in gevaar kunnen komen.”

Aragorn is ons ook zeer behulpzaam als het gaat om assemblagewerkzaamheden. Hierbij leveren wij Aragorn de speciale controller behuizingen aan waarna zij zorg dragen voor de montage, configuratie en het testen van de door Aragorn geleverde hardware componenten.”

Voordeel voor Topguard:

Aragorn ontwikkeld  hoogwaardige industriële en semi-industriële stuurcomputers en servers waarbij een life cycle  van 5 tot 7 jaar van  groots belang is.

Om de continuïteit te waarborgen put Aragorn wereldwijd uit een breed scala van industriële en semi-industriële componenten en bouwt hiermee maatwerk oplossingen.