For english please scroll below

Aragorn wint ‘Partner of the Year’ award op Sophos Partner Conference

Aragorn heeft de prijs gewonnen van Sophos ‘MSP Connect Excellence Benelux Partner of the Year’ op de Sophos Partner Conference in Rotterdam.
Tijdens de jaarlijks terugkerende Partner Conference worden de awards uitgereikt aan partners in de hele Benelux. Daarnaast worden strategieën en innovaties van Sophos gepresenteerd, kennis die partners op voorsprong brengt in de snel veranderende IT-beveiligingsmarkt.

Aragorn is Sophos MSP Connect Excellence Partner of the Year geworden vanwege de behaalde prestaties in het afgelopen jaar mede door hun toewijding aan Sophos om hun oplossingen in de markt te zetten.

Erik Farine, Regional Director Benelux bij Sophos: “Het is altijd een groot genoegen om onze partners ‘face-to-face’ te ontmoeten tijdens dit evenement. Onze partners spelen een cruciale rol in de successen die we samen behalen. De Partner Conference biedt een perfecte gelegenheid om feedback te krijgen van partners over onze strategie op het gebied van endpoint- en network beveiliging.
We bespreken samen hoe onze strategie bijdraagt aan het succes van onze partners. De Sophos Partner of the Year award is met recht toegekend aan Aragorn. Ze hebben een fantastisch jaar gehad. Zeer welverdiend.”

Niels de Waard van Aragorn: “Met een sterke focus en uitstekende kennis van IT-beveiliging zijn onze mensen in staat om de ‘best-in-class’-oplossingen van Sophos te positioneren en te implementeren bij klanten. Met deze onderscheiding laat Sophos zien dat Aragorn onderscheidend is in de IT-beveiligingsmarkt “.

Op de Partner Conference in Rotterdam hebben verschillende Sophos-executives keynote sessies gegeven over de strategie van Sophos. Daarin spraken zij kun commitment uit richting partners en zetten zij de brede toekomst van de IT-beveiligingsindustrie uiteen. Voor Partners waren er tal van breakout-sessies over producten, ontwikkelingen en techniek. Daarmee geeft Sophos een compleet inzicht aan haar partners over hun huidige en toekomstige oplossingen.

Aragorn ICT awarded in Rotterdam at Sophos Partner Conference

Aragorn has won the award for Sophos MSP Connect Excellence Partner of the
Year for the Benelux region at the Sophos Partner Conference in Rotterdam.
The annual conference celebrates the successes of Sophos partners throughout the Benelux and delivers the company’s strategies and innovations that will help partners take advantage of opportunities within the fast-moving IT security marketplace.

Aragorn won their award for their outstanding performance in the past year and their commitment and dedication to selling Sophos.

Erik Farine, Regional director Benelux at Sophos, said, “It is always a great pleasure to be able to meet our partners face to face at these events as they play a crucial role in our success as a business. It’s a fantastic opportunity to gather feedback, to hear our partners’ validation of our strategy across the endpoint and network and to see it helping to make their businesses a success. I am delighted Aragorn has won the award for Sophos Partner of the Year for the Benelux region. They have had a fantastic year and it’s very well deserved.”

Niels de Waard from Aragorn: “With a strong focus and excellent knowledge of IT security our people are able to provide customers with the ‘best-in-class’ solutions from Sophos. With this award, Sophos shows that we are distinctive in the IT security market”.

At the Rotterdam Partner Conference, members of the Sophos executive leadership team delivered keynote sessions on Sophos strategy, its partner commitments and the broader future of the IT security industry in front of more than 200 attendees at the Sophos sales and partner event. Partners
also attended a packed agenda of breakout sessions delivered by key business, product, technical and sales experts.

About Aragorn

Aragorn, founded in 1990, is applying expertise and technology to the supply, production and management of desktops, servers and industrial computers. As an infrastructure provider, Aragorn has unrivalled expertise in ICT solutions. One of their specialities is ICT security. Together with customers, they find the best way to customise ICT infrastructures so that communications run smoothly, reliably and securely.

About Sophos

Sophos makes IT security simple with next-generation solutions that protect networks, servers, and devices, wherever they are. Today, more than 100 million users in 150 countries and a global network of channel partners trust Sophos to deliver simple solutions to complex security challenges. Focused on innovation and backed by a global network of SophosLabs threat intelligence centers and industry-leading support, Sophos delivers solutions that are simple to deploy, maintain, and manage, enabling organizations to focus on performance and growth. Sophos — Cybersecurity made simple.

Sophos MSP Connect Excellence Partner of the Year 2018
Share
This