Private Cloud

Onze private cloud is geweldig :)

Aragorn is uw partner voor intelligente ICT-dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf, in de breedste zin van het woord.

Vanuit onze vestigingen in Eindhoven vullen wij de volledige ICT-infrastructuur optimaal voor u in. Of het nu gaat om 25 of om 250 werkplekken; met Aragorn bent u verzekerd van de meest moderne technologische oplossingen op ICT-gebied.

kennis

Kennis

Met de schat aan kennis en ervaring van onze professionals zijn wij als geen ander in staat om mee te bewegen met de veranderende vraag in de markt. Door in te spelen op deze ontwikkelingen focussen wij ons op ICT security, Online Backup, Private Cloud en On-Premise (in huis) dienstverlening.

Meedenken

Wij denken graag met u mee over de meest ideale totaaloplossing voor uw situatie. Aragorn onderscheidt zich door de omvangrijke kennis van hardware, software en netwerken. Niet generiek, maar specifiek. Daarin investeren we voortdurend. Zo halen onze professionals voor u het beste uit de mogelijke oplossingen. Wij kijken verder dan alleen de vraag en adviseren u graag over de meest moderne en innovatieve technologie.

meedenken
ontzorgen

Ontzorgen

Aragorn ontzorgt. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dan is het wel zo prettig dat u op ICT-gebied kunt rekenen op een betrouwbare partner. Wij nemen u graag alle zorgen over ICT uit handen.

Wij begrijpen u

Aragorn onderscheidt zich door de kennis en flexibiliteit waarmee wij onze intelligente oplossingen toepassen. Wij begrijpen wat u wilt en bedenken daarvoor de juiste, allesomvattende oplossing. Dat begint met een helder projectplan. Daarin zetten we voor u van A tot Z de stappen op een rij die nodig zijn om uw ICT-infrastructuur naar een hoger plan te tillen. Met een Service Level Agreement bent u bovendien verzekerd van een uitstekende nazorg. Daar tekent u toch voor?

begrijpen

Nieuws