21 november 2019: Aragorn Security Awareness Seminar

“Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel” en dat geldt ook voor de ICT-beveiliging van uw organisatie. Hoe goed uw beveiliging ook is, als de menselijke factor het af laat weten dan zijn de veiligheidsrisico’s enorm. Het handelen van medewerkers inclusief ICT-personeel is hierbij erg belangrijk en men dient bewust gemaakt te worden van gevaren die als een constante factor aanwezig zijn.

Kom 21 november naar het Aragorn Security Awareness Seminar in het Evoluon in Eindhoven en wij zorgen ervoor dat u bewust wordt gemaakt van de mogelijke gevaren en u krijgt uitleg over hoe cybercriminelen te werk gaan en wat u als persoon hiertegen kan doen.

U krijgt tijdens dit seminar waardevolle informatie en na afloop concrete tools om uw oganisatie naar een hoger beveiligingsniveau te brengen.

Dit seminar is uitermate geschikt voor CEO’s, CFO’s, Office Managers, Security Officers, ICT-managers en Systeembeheerders.

Security Awareness

Dit seminar werd mede mogelijk gemaakt door:

Agenda

09.30 uur – 10.00 uur – Ontvangst
10.00 uur – 10.15 uur – Introductie Aragorn

10.15 uur – 11.00 uur – Paul van Noesel (TechData Security)

We verwerken en delen steeds meer informatie digitaal met elkaar. Door eenvoud en het gemak waarmee dit gaat, realiseren we ons veelal niet welke risico’s we hiermee nemen, en handelen we dus onbewust onveilig! En wie is er verantwoordelijk voor de informatie die verwerkt wordt? Naast de juiste technologie, zijn helder gemaakte afspraken en vooral het gedrag van mensen doorslaggevend hiervoor. Met concrete voorbeelden en de hierbij passende maatregelen zal Paul van Noesel tijdens deze sessie ingaan op de stappen die genomen kunnen worden om – als gebruikers van IT-systemen – bewust veilig te gaan handelen.

Paul is Business Development Manager bij TechData Security en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het ICT-infrastructureel landschap en de beveiliging hiervan.

11.00 uur – 11.15 uur – Pauze

11.15 uur – 12.00 uur – Philip Vrijssen (Sophos)
Moderne organisaties worden steeds vaker beschermd met geavanceerde technologieën tegen bedreigingen van buitenaf. Veel organisaties hebben maatregelen getroffen op het gebied van ICT-beveiliging. Men wil namelijk de bedrijfsprocessen die cruciaal zijn voor de business niet laten verstoren. De veiligheid van deze processen dient dus te worden gewaarborgd. Daarnaast zijn het niet de machines en de technologieën die zorgen voor het bedrijfsresultaat maar nog steeds de mensen achter deze facetten. Philip Vrijsen vertelt over de rol van de mens, welke een cruciale actor is in al uw beveiligingsmaatregelen. Een ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel. Beluister hoe synergy ontstaat tussen mens en technologie en hoe u hiervan kan profiteren.

Philip is Enterprise Account Executive bij Sophos en brengt vanuit zijn expertise risico’s en bedreiging bij organisaties in kaart om vervolgens de vertaalslag te maken naar de te nemen beveiligingsmaatregelen.

12.00 uur – 13.00 uur – Lunch en mogelijkheden tot netwerken

Locatie: Evoluon Eindhoven

Schrijf nu in!