Mansveld – Muziekgebouw

Mansveld

De missie van Mansveld laat zich vangen in drie woorden: luisteren, denken, doen. Ze verwoorden in alle eenvoud de kracht van Mansveld.

Opdracht

2010: Installeren, programmeren, werkend opleveren van een audiovisuele- licht en digital signage installatie, LED-wall 13×3.5 meter, Projectie 13×3 meter. in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Uitvoering

Van Muziekcentrum naar Muziekgebouw

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven is in een periode van vier maanden lang ingrijpend verbouwd tot een heus Muziekgebouw van de toekomst. Alle publieksruimten met uitzondering van de zalen zijn grondig aangepakt. In het hart van Eindhoven verrees een belevenisvol gebouw waar licht, design en technologie op een unieke manier samenkomen.

Niet alleen voor het oor, maar voor alle zintuigen is het een belevenis geworden.

Mansveld  Projecten & Services heeft door luisteren, denken en doen de ideeën van het ontwerpduo vertaald naar alle noodzakelijke technieken, en realiseerde alle audiovisuele- en bestuurstechnieken.

Al in een vroeg stadium is Mansveld in gesprek gegaan met onderaannemers voor de verschillende disciplines om het eindresultaat te kunnen realiseren.

“De betrokkenheid en de kennis van de engineers bij Aragorn heeft bijgedragen tot een stabiele storage en backup faciliteit bij Muziekgebouw Frits Philips.”

SAMENWERKING

Luisteren en adviseren. Hiermee werd de basis gelegd voor verregaande samenwerking in het realiseren van de audiovisuele-, licht en digital signage installatie bij het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.  De kennis en ervaring op het gebied van Server en Storage technologieën is de reden  dat voor Aragorn is gekozen.  De interactie met Mansveld in voorgesprekken en uiteindelijke implementatie op locatie is voor beide partijen  leerzaam en uitzonderlijk te noemen. Door oplossingsgericht werken  en het gebruik van highend kwaliteitsproducten is de basis  gelegd naar een fantastisch  resultaat.

De keuze is gevallen op een HP Server / Storage omgeving die met Cisco apparatuur de communicatie met het netwerk verzorgt.

MANSVELD

Elk project en elke opdracht begint met luisteren en doorvragen. Wat moet er gebeuren? Wat zijn uw ambities? Wat is de vraag achter de vraag ? Want wij willen geen producten leveren maar oplossingen.

MUZIEKGEBOUW FRITS PHILIPS

Via Scala Digital Signage/Content Management  wordt de bewegwijzering naar de zalen gerealiseerd. Tevens wordt informatie op 16 projectoren en drie flastscreens weergegeven.

Interactieve Multimedia Wall van 13 meter breed en 3.5 meter hoog.

Voor meer informatie over de gebruikte technologieën geven wij u met alle plezier de contactgegevens van Mansveld Projecten & Services

“De juiste snaar is geraakt’’