Aragorn innoveert en hiermee professionaliseren we continu onze dienstverlening aan u als gewaardeerde relatie. Zoals u misschien weet is één van onze specialisaties: ICT-beveiliging. Vanuit deze specialisatie hebben wij goed nieuws voor u.

Om uw ICT-infrastructuur veilig te houden hebben wij een nieuwe dienst toegevoegd aan ons portfolio. Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om uw ICT-infrastructuur periodiek te scannen op kwetsbaarheden. Kwetsbaarheden waarvan u als ondernemer mogelijk geen weet hebt. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde en intelligente software.

Waarom is dit belangrijk?

Cybercriminaliteit neemt jaarlijks toe en het MKB is hier steeds vaker slachtoffer van. Uiteraard probeert u zich zo goed mogelijk te beschermen. Of denk aan een update in een systeem met de laatste versie dat weer kan zorgen voor beveiligingsproblemen.

Aragorn gaat samen met u zorgen voor meer inzicht in het huidige beveiligingsniveau van uw bedrijfsnetwerk, niet eenmalig, maar proactief en periodiek. Meer dan 75% van de bedrijfsnetwerken is kwetsbaar voor bedreigingen via het internet en scoort ondermaats als het gaat om ICT-beveiliging. Dit is vaak te danken aan een reactieve vorm van beheer. Deze kwetsbaarheden wilt u vermijden. Zeker met de komst van nieuwe wet- en regelgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in het Engels ook wel GDPR genoemd, die van toepassing is vanaf 25 mei 2018.

Samen naar verbetering!

Het doel van onze dienst is uw ICT-infrastructuur, en daarmee uw organisatie zo goed als mogelijk te beveiligen. Dit is een continu proces. Wij voorzien u maandelijks van goed leesbare rapportages. Daarmee heeft u continu inzage in het beveiligingsniveau van uw organisatie. Aan de hand van deze rapportages helpen wij u steeds om geconstateerde kwetsbaarheden weg te nemen zodat u altijd optimaal beveiligd bent.

Kortom

Wij zorgen samen met u dat het onderwerp ICT-beveiliging de aandacht krijgt die het verdient in een wereld waarin uw organisatie steeds afhankelijk is van ICT-voorzieningen.
Neem gerust contact op zodat we onze diensten in een persoonlijk gesprek verder kunnen toelichten. Uiteraard geheel vrijblijvend.

ICT-beveiliging
Share
This