Voorheen had zowel de gemeente Gemert-Bakel als de gemeente Laarbeek zijn eigen security-omgeving. In het kader van het harmoniseringsprogramma dat bij het ICT-samenwerkingsverband hoort, moest ook de beveiliging gelijk getrokken worden.

De gemeenten kwamen in contact met Aragorn ICT. “De voorkeur gaat uit naar laagdrempelige bedrijven die snel kunnen meebewegen met onze organisatie en waar ICT-dienstverlening meer is dan een strakke SLA. We willen graag flexibiliteit. Aragorn past daar goed bij.” Bovendien kwamen de producten van Sophos goed uit de vergelijking met andere leveranciers. Twee belangrijke criteria waren prijs en kwaliteit. “Met name prijs was redelijk doorslaggevend. De prijs-kwaliteitverhouding klopte gewoon goed.

Bovendien sprak het ons aan dat Sophos een totaaloplossing kon leveren met één interface waar we direct zien hoe het gesteld is met de beveiliging van onze organisaties.”

Gemeente Laarbeek
Share
This