For english please scroll below

Graag uw aandacht

1 Januari 2018 sluit Aragorn haar winkel op de Strip van de High Tech Campus. Alle activiteiten van deze vestiging verhuizen naar het Aragorn hoofdkantoor aan de Bedrijvenweg 7 te Eindhoven. U kunt ons dus blijven bezoeken.

Wij willen u hartelijk danken voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Wij zien u graag terug bij Aragorn aan de Bedrijvenweg 7. Wist u overigens dat wij naast het leveren van ICT-producten ook professionele ICT-diensten leveren zoals Private Cloud oplossingen, Complete Security en Online Back-up? Bezoek onze website voor meer informatie.

U kunt ons telefonisch bereiken op 040-2902802, en via e-mail, nazlin@aragorn.nl

Your attention please

On 1 January 2018, Aragorn closes its store on the Strip of the High Tech Campus. All activities of this store move to the Aragorn headquarters at the Bedrijvenweg 7 in Eindhoven. We will remain at your service from this location.

Thank you very much for the confidence in our services. We would like to see you back at Aragorn on the Bedrijvenweg 7. Did you know that besides supplying ICT products, we also provide professional ICT services such as Private Cloud solutions, Complete Security and Online Backup? Visit our website for more information.

You can reach us by telephone on 040-2902802, and by e-mail at nazlin@aragorn.nl

Aragorn HTC
Share
This