Trappenfabriek Vermeulen maakt al enkele jaren gebruik van de oplossingen van Sophos. Eind 2014 kwamen Aragorn ICT en Trappenfabriek voor het eerst met elkaar in contact. Sinds die periode maakt Trappenfabriek Vermeulen nog steeds grote sprongen op het gebied van ICT-beveiliging.

Complete Security

Zo maakt het bedrijf vandaag de dag gebruik van Sophos Endpoint Security, Mobile Control en UTM welke tevens is uitgerust als Managed Wireless LAN controller voor het faciliteren van een veilig, betrouwbaar en stabiel draadloos netwerk.

Op zoek naar kennis

Marcel Verberg, ICT-manager bij Trappenfabriek Vermeulen zocht een proactieve partner voor de lange termijn die hem de zorgen om ICT-security uit handen kon nemen. Sophos wijst Marcel op kennispartij Aragorn ICT en vond hiermee een dienstverlener waarmee het direct klikte.

Trappenfabriek Vermeulen kiest voor Sophos en Aragorn
Share
This