Aragorn begeeft zich reeds langere tijd in de markt van ICT-beveiliging. De vraag naar goede oplossingen is daarbij groter dan ooit. Indien u al vaker met ons in gesprek bent geweest is het u wellicht niet ontgaan dat Aragorn in de afgelopen 15 jaar een duurzame relatie heeft ontwikkeld met beveiligingsfabrikant Sophos.

securityoplossingen.nl

Om klanten nog uitgebreider te informeren hebben wij www.securityoplossingen.nl gelanceerd. Een website over ICT-beveiliging die dieper ingaat op vrijwel alle facetten van ICT-beveiliging. Denk hierbij aan werkplek- en serverbeveiliging maar ook onderwerpen zoals encryptie, zodat u kunt voldoen aan de Wet Meldplicht Datalekken en informatie over Mobile Device Management.

Naast deze deelgebieden van ICT-beveiliging vindt u security tips en is er de mogelijkheid tot het boeken van een gratis security workshop. Wilt u uw medewerkers of ICT-afdeling laten trainen in ICT-beveiliging en de bewustwording hierin? Ook hierover vind u meer informatie.

Vraag naar specialistische kennis

Het beveiligen van ICT-infrastructuren is steeds belangrijker. Bedrijven roepen dan ook steeds vaker de hulp in van specialisten op het vlak van ICT-security. Hierbij maken organisaties vaak de keuze om het beheer uit handen te geven. Aragorn springt met securityoplossingen.nl in op deze belangrijke vragen en geeft antwoord. “Het beheer van ICT-security wordt steeds complexer. Samen met Sophos halen we de complexiteit uit deze infrastructuur en bieden complete oplossingen aan die we desgewenst volledig voor onze klanten beheren”.

Share
This