Voor veel organisaties is het internet een onmisbare en bedrijfs-kritische voorziening geworden. Tegelijkertijd neemt het aantal bedreigingen afkomstig van het internet toe. Denk hierbij aan virussen, spyware, phishing, malware en hacking. Deze bedreigingen kunnen een groot probleem vormen voor de continuïteit van uw organisatie.

Veilige toegang

Aragorn biedt de Managed Firewall Dienst. Hiermee zorgen wij dat uw medewerkers op een veilige manier toegang krijgen tot het internet. Met deze dienst loopt uw netwerk geen risico’s door bedreigingen van buitenaf. Onze Managed Firewall Dienst is gebaseerd op SOPHOS firewalls. Deze geavanceerde, nieuwe generatie firewall beschikt over diverse mogelijkheden zoals Application Control, Advanced Threat Protection, (two-factor) user authenticatie, web-filtering, antivirus, Malicious Traffic Detection en Intrusion Prevention (IPS). Instrumenten die ongewenste indringers buiten de deur houden.

U kunt op ons rekenen

Uw netwerkomgeving wordt beheerd door onze security experts. Samen met u bekijken we welke aspecten voor u van belang zijn. Denk hierbij aan een altijd up-to-date beveiligingsbeleid, security updates, monitoring, opvolging van meldingen, periodieke rapportages, auditing en remote ondersteuning

veilig
Share
This